АмериЋки избори, на СрБски начин

АмериЋки избори, на СрБски начин

903
13
Калуђер

——————
——————

Filip Pavlović Filip Pavlović:

Simona Vukanović Simona Vukanović: Pametno, precizno, bez oklevanja i bez milosti ukloniti sve što miriše na povampireni fašizam jer udaviše svet.

Калуђер Калуђер : ево мене можеш и сама да уклониш и да си улепшаш дан … клик на мој профил, блокирај и потврди … и живот је леп


Simona Vukanović Simona Vukanović: Pored obavezne istorije u svim razredima i godinama, od obdaništa, uvesti i logiku u istom trajanju. I da vidis cuda za par generacija.

Калуђер Калуђер : знам ја за ту вашу логику … прошао сам све ваше историје и школе а о којима сањате да их изнова уводите …. знаш шећеру, ја сам генерација које је још носила пионирске мараме … и једва смо их се решили, и њих и ваших историја и логика и идеологија

Simona Vukanović Simona Vukanović: O tempora, o..ne slažem se sa tobom. I ne zovem se Šećer.

Калуђер Калуђер : матере ти? А ја мислио баш се слажемо … о морес.
И шта оћеш слатка си скроз … додуше нисам баш нешто загледао детаљно … чек да бачим поглед.
Па ниси лоша … дакле паше Шећер један кроз један. Додуше фураш мало тај неки Вамп Фанфатал стил па капирам да те то вређа … ал што ћу ти ја. Нисам ти ја овде доша да ти лајкујем фотке пишем песме ем подилазим. Сасвим случајно се обрех овде. Јер чудни су путеви … интернета … Шећеру.

Simona Vukanović Simona Vukanović: Nepodnošljiva lakoća paušalnosti donošenja vrednosnih sudova o ljudima.Ili o nebitnosti trabunjanja.

Калуђер Калуђер : Браво!
Иначе национализам није идеологија него ствар кућног васпитања. То је оно што те научи баба. Или те не научи, па будеш тиква без корена и сметају ти сви који знају ко су и што су ем имају очи да виде које им је боја коже.
А провалити да неко пати од које каквих комплекса није ствар никакве велике интуиције нит мудрости… но ствар која се види на први поглед. Јер кад је неко мали тешко да ће да се утрпа у школски кошаркашки тим. Но јадан мора код обућара да му намести мало веће подпетице.
А наградно питање гласи; какав конплекс вуче неко ко има потребу да у најобичнији комент на фејсу убацује делове латинских пословица?

Simona Vukanović Simona Vukanović: Bla bla truć..kaže se kompeks.

 

Калуђер Калуђер : каже се; драго ми је што смо се упознали, па следећи пут знам коме да се обратим за рецензије писанија ми

Filip Pavlović Filip Pavlović: Ovaj Kaludjer nece imati pristup kod mene u komentarima. Nacionalističko smeće čistim.

Калуђер Калуђер : ма дувај га Калуђеру кад се скинеш сФејса тикво без корена … јеботе радиш ли ти што друго сем што избацујеш објаве по Фејсу по три дневно минималано.
Аууу … сад баш пребројах … 24 објаве за 24 сата … а камо коментари којекуде.
Но како год, чисти ти и објављуј шта ти је на вољу по фејсу на зиду ти и колко год ти драго … ал Калуђери неће изумрети ни на фејсу ни у реалном животу, па колко год ти да чистио, ем објављивао … а за разлику од вас, тикви без корена, Југословена.

6. новембар 2016.

Коментари

 • Калуђер

  е ево ово око резулатат избора, овај први линк је екстра http://www.politico.com/2016-election/results/map/president са све мапом, па онда у детаље колко је пребројано гласова по државама … па колко оних елктронских им гласова итд,

  А ево и овде на Крсти, мало је збркано и збрда здола ал опет актуелно http://forum.krstarica.com/showthread.php/744841-%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D1%83-%D0%A1%D0%90%D0%94-%D1%83-2016/page127 плус емоције типа; „Bre, od ovog moze da se rikne!“ или „14.000 prednost za Trampa, gutaju knedle na CNN-u“

  • Калуђер
   • урбана герила

    Занимљиво, али не капирам везу онога са Трампом и ово испод. Можда да си пренео како се закувао тај разговор..?

    • Калуђер

     хе хе … која си ти легенда
     Налетим ја пре неко дан на те Комунце на фејсу … ни сам више не знам како се обрех код њих. Још исто вече пренесем тај разговор вамо код нас … јер све ко велим види се ко на длану ко кога подржава.
     И сад како су јуче и дефинитвно били АмериЋки избори, и баш се фино завршили, на моју радост а на Симонину и Филипову тугу јад и очај, само сам накачио синоћ и данас у коменту испод шта сам већнакачио.

     • http://nacionalnapartija.net Бог и батина

      Дејан Јеремић: Гледајући наслове српских новина и возећи се пустим улицама београдским тешке мисли мене море. Почиње ова еуфорија око новог Председника Сједињених Држава да изазива извесну мучнину у стомаку,одакле толико радости и лудог оптимизма у овом народу?

      Зар деца Царства Милутиновог и Душановог немају преча посла него да и то мало радости која им је још остала троше на циркус преко Атлантика?

      Признајем,и мени беху симпатичне сузе либералне и неокомунистчке Србије али та Србија је одавно изгубљена и одрођена па је својом доживљавају још само заблудели занесењаци рода нашег. Не постоји народ који се више бавио изборима у САД од нашег,једна дневна новина ће сутра делити постер новог Председника Сједињених Држава!

      Па ће васколико Србље да га стави поред слике Православног Цара…док ће Српски витезови и јунаци скупљати прашину вечног заборава.

      Разумем племена арнаутска и потурице који кмече због изгубљених привилегија и фондова…а чему ли се надају и чему се радују деца Душанова и Милутинова?!
      —————-
      Калуђер: А и ти знаш да га закуваш за Оскара.
      Не надамо се ничему … мало мелема на рану и то је све, ил ако ти је држе оно; дављеник се и за сламку хвата.

      Е сад, за једно 100 до 200 година имаћемо и Срби нешто као Грчака Златна зора … а до тада, стрпљен спашен … и Трампија на зид.

     • Калуђер

      ево и један видео клип специјално за Ану паничарку
      https://www.youtube.com/watch?v=hFO8LKtjak8

     • Владимир Челекетић

      Срби су, по обичају, нерационални и еуфорични, али на страну све то, боље није могло испасти, јер једина друга опција је била да победи Клинтонка. У том смислу треба бити заовољан и захвалан. Сем тога, сад већ можемо говорити о тренду. Два догађаја која су била само у домену теорије, Брегзит и Трампова победа. На Западу, коначно, постоји покрет отпора, људи више неће да трпе терор и пљачку и то је добро. Још да Лепенка победи идуће године и ствари, коначно, могу кренути озбиљно у добром смеру. Читам јутрос, у Калифорнији демонстрације, педери и свакојаки обојени, са педрским и мексичким заставама. Интервјуишу неко дете од 15 година које је педер и он на демонстрацијама?!? Он са 15 година зна да је педер и као забринут за своја а „права“и „права“ обојених. Дакле, пукли су, више немају шта осим перверзија и демонстрација заставама друге државе.

     • Калуђер

      Што би реко Коста на почетку једне своје легендарне писанија му; „По своi прилици сурови и прагматични Запад ће утерати брљиве Србе тамо где спадаiу.“
      Овом приликом у белце.

      Капираш, у свој тој нашој Србској еуфоричности нерационалности ем превртљивости, а колко год да то апсурдно звучало, има и неке користи у читавој причи. Како ветар дуне тако ћемо се и ми окренути и постати већи католици и од папе ако треба. Ако Лепнка победи има и Недићевог орла да убацимо на заставу какви смо. И то државним актом. И да опалимо већу жицу на границу од Мађара … да подупламо. Да се докажемо у Европске вредности.

      Па мислим реално, шта мислиш колко треба јал Бошку Обрадовићу јал Ивици Дачићу јал легендарном Вучићу да промене реторику? Шеекунда, ако и толико а до сад већ икс пута виђено.

      Једино што је у Србији ценим мало незгодно да се појави неки лик попут Трампа … значи оно неки парајлија који би из зезанције и доколице ушао мало у политику. Рецимо власник Пинк телевизије ил неко њему сличан. Јер проблем је у Србији да су ти послови повезани са државом … рецимо случај Карић … па ако не прођеш онда си у незгодној позицији.

     • Калуђер

      греота да се баци https://www.youtube.com/watch?v=1o6-bi3jlxk ко створено за нервирање комунаца, па реко чисто да утефтерим

     • http://nacionalnapartija.net Бог и батина
     • http://nacionalnapartija.net Бог и батина
     • http://nacionalnapartija.net Бог и батина

      Пујо Шотка:

      ОЧЕКИВАЊА СВАКОГ НОРМАЛНОГ СРБИНА ЗА ВРЕМЕ ПРВЕ ГОДИНЕ МАНДАТА БРАТА ТРАМПАРЕ:

      – ТРАМП И ПУТИН СЕ ЗВАНИЧНО ПРВИ ПУТ САСТАЈУ У СРБИЈИ И ОБЕЋАВАЈУ ДА НИКО НЕ СМЕ ДА НАС ДИРА. ВЛАСТ СЕ РУШИ, УКИДАЈУ СЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ, ВЛАДИМИР И ДОНАЛД ДИЈЕЛЕ ВЛАСТ. ДОБИЈАМО ОСАМСО БОЈЕВИХ ГЛАВА И ТРИДЕСЕТ НУКЛЕАРНИХ ПОДМОРНИЦА. НАРОД СРЕЋАН. ПЕНЗИОНЕРИ ПИЗДЕ ЈЕР НЕ МОГУ ДА ГЛАСАЈУ

      – ПРВЕ НЕЂЕЉЕ ОДМАХ ВРАЋАМО КОСОВО, ПРОТЕРУЈЕМО ШИПТАРЕ ДО КРФА, ВРАЋАМО ТРЕПЧУ И ДИКТИРАМО СВЕЦКЕ ЗАЛИХЕ ЛИГНИТА. БОГАТИМО СЕ

      – ДРУГЕ НЕЂЕЉЕ РЕПУБЛИКА СРБСКА ПРИПАЈА СЕ РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ, ПЕКУ СЕ ВОЛОВИ, РАДЕ ЛАЦКОВИЋ ДРЖИ КОНЦЕРАТ СА ПЛАНИНЕ РТАЊ. ДОДИК НЕВЕРА. СРБИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СУ САМО СРБИ

      – ОТВАРАЈУ СЕ НОВЕ ЖЕЉЕЗНИЧКЕ ЛИНИЈЕ КА СВИМ ГРАНИЧНИМ ДРЖАВАМА, ВОЗОВИ ИМАЈУ СПЕЦИЈАЛНИ ПОДЈЕБАВАЧКИ ЕНТЕРИЈЕР ПРЕМА СВАКОЈ ДРЖАВИ. СИСЈЕДИ ПИЗДЕ АЛИ НЕ СМЕЈУ ДА ПРИГОВОРЕ ЗБОГ НОВИХ СРПСКИХ ВЛАДАРА. ЖЕЉЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ ОСТВАРУЈУ МИЛИОНСКЕ ПРИХОДЕ. ЦИГАНИМА ЗАБРАЊЕНО ДА СЕ ВОЗЕ

      – ПЕДЕРИ И ЛЕЗБЕЈСКЕ СЕ БАЦАЈУ У ЈАМЕ. ЛИБЕРАШКА ГОВНА СЕ ШАЉУ У МАНАСТИРЕ НА ПРЕВАСПИТАЊЕ. РЕЧ ВЕГАН ЈЕ ЗАБРАЊЕНА ЗА УПОТРЕБУ, У СУПРОТНОМ КАЗНА ЈЕ ВЕШАЊЕ ПАРОМ КОБАСИЦА

      – ЊУЈОРШКИ ВОЛ СТРИТ СЕ СЕЛИ У ВЛАДИЧИН ХАН, МЕЊА НАЗИВ У ЗИДНА УЛИЦА. У ШАЈКАШУ СЕ ГРАДИ НЕБОДЕР ОД 860 СПРАТОВА. ПОЉОПРИВРЕДА И АГРОКУЛТУРА ЦВЕТАЈУ, КИНЕЗИ ДОЛАЗЕ ПО САВЕТЕ ОКО УЗГОЈА МАЛИНА И ОЗИМЕ ПШЕНИЦЕ. СУЗАНА МАНЧИЋ СЕ СЛИКА ЗА ПЛЕЈБОЈ. ТРАМП И ПУТИН КУПУЈУ КУЋУ У ШИЛЕРОВОЈ. ЗВЕЗДА ПОСТАЈЕ ПРВАК ЕНБИЕЈ ЛИГЕ. ПОРОДИЧНО БЛАГО ЈЕ НАЈГЛЕДАНИЈА СЕРИЈА НА СВЕТУ ПОСЛЕ КАСАНДРЕ

      – НА КРАЈУ ПРВЕ ГОДИНЕ ТРАМПАРИНОГ МАНДАТА СРБИЈА ПОСТАЈЕ ЛИДЕР У ЕВРОПИ, НОРВЕЖАНИ СТОЈЕ У РЕДУ ЗА ВИЗЕ И СРПСКЕ ПАСОШЕ. БДП УВЕЋАН ДВЕСТА ПУТА НЕГО ГОДИНУ РАНИЈЕ. ЦРНА ГОРА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПРОТЕРАН У УРАЛ. ПУТИН ПРЕУЗИМА МИЛОВУ ЈАХТУ, СНИМА ПОРНИЋ СА КОЛИНДОМ У СТИЛУ СЕВЕРИНИНОГ РЕМЕК ДЕЛА

     • Војислав В.

      Суштина је у последње 2 реченице, али треба и овај повећи увод:

      Стивен Бенон, извршни директор BNN, био је један од архитеката Трампове председничке кампање. Данас је Трампов „главни стратег“, што због његових идеолошких ставова изазива одређене контроверзе. Највећа се односи на улогу такозване „алтернативне деснице“ (alt-right) у политици америчког председника. Трампов стратег је своју медијску кућу одавно прогласио за платформу овог покрета који себе доживљава како алтернативу постојећим структурама моћи (естаблишмент) у америчком културном рату. Кључна стратешка мета алтернативних десничара је социјал-либерална левица (које некад називају Либтардс, као спој речи либерал и ретард). На тактичком нивоу, њен основни циљ је да дискредитује онај део америчке деснице (читај: републиканаца) који са америчком левицом дели одређене вредности. За републиканце који су склонији сарадњи с демократама (него беспоштедном обрачуну са њиховим позицијама) резервисан је термин „cuckservatives“. Појам је настао као увреда у којој је садржана претпоставка да они који нису довољно бескомпромисни десничари, нису ни довољно мушкарци. Алтернативни десничари себе по правилу доживљавају као изворне конзервативце, бескомпромисне борце, америчке патриоте, и што је за нашу причу далеко важније – „фундаменталисте слободног говора“.