Борис Малагурски и педофили

Борис Малагурски и педофили

Каратисту осумњиченог за педофилију откриле смс поруке

Вишем јавном тужилаштву у Београду приведен Златко Богатиновски (57), осумњичен за обљубу А. Р. (13). Девојчица са инструктором у емотивној вези од краја 2015.

Тренеру каратеа и других борилачких вештина Златку Богатиновском (57), осумњиченом за кривично дело обљуба са дететом, у среду је, на захтев Вишег јавног тужилаштва у Београду, одређен притвор до месец дана. Он се терети да је обљубио девојчицу А. Р. (13), коју је тренирао

У међувремену, полиција је дошла до електронске и СМС преписке између Богатиновског и детета. Према речима нашег извора из истраге, поруке су „врло експлицитне и директне“ и јасно указују на то да је било сексуалног чина између њих двоје.

Богатиновски је ухапшен у уторак, а у среду је скоро четири сата саслушаван у Вишем тужилаштву у присуству адвоката. Овај каратиста, како сазнајемо, детаљно је изнео одбрану, правдајући се да му је „све напаковано“, и негирао сумње које су му стављене на терет. Тужилаштво је затражило притвор како не би поновио кривично дело и утицао на сведоке.

Наредних дана биће испитана девојчица, као и њена родбина. Да се нешто догађа између ученице и тренера каратеа, прва је приметила њена мајка. Она је девојчицу одвела и код гинеколога, који је потврдио да је А. Р. имала сексуалне односе. О целом случају одмах је обавештена полиција, којој је пре десетак дана поднета кривична пријава против Богатиновског.

– Из преписке која је детаљно анализирана види се да је тренер са дететом био у емотивном односу од децембра прошле године – наводи наш извор. – Три месеца касније ступио је с њом и у сексуалне односе. Он је у почетку тврдио да је то било на добровољној бази, а онда је почео све да негира. Ипак, поруке које су размењивали представљају јак доказ против каратисте.

Породица девојчице сасвим случајно је сазнала шта се дешава и истог тренутка је позвала полицију и поднела кривичну пријаву. У међувремену, утврђено је да је Богатиновски одводио девојчицу у свој стан, где ју је више пута обљубио. Њихови сусрети би се увек дешавали када су њени родитељи били на послу.

– Девојчица је у његовој карате школи била од своје десете године – каже нам пријатељ ове породице. – У једном тренутку приметили смо да се с њом нешто дешава. Попустила је и у школи. Тада су примећене одређене поруке у њеном телефону, које су указивале на то да се нешто дешава између детета и тренера каратеа. Онда смо прегледали и њен лаптоп, где је садржај био још недвосмисленији. Сви смо убеђени да има још девојчица које је он сексуално напаствовао, али ћуте из страха или зато што у њему виде ауторитет.

Овај мајстор каратеа, који је, иначе, и дипломирани психолог-педагог, дуго година држи школу за обуку „Ронин“, где је главни тренер.

Коментари

 • урбана герила

  Где си бре нестао Калуђеру? Јел то фајронт, није било пали- гаси светла, ни столице на столове… или си само на одмор отишао?

  • Калуђер

   Ма ту сам негде него ме ово „лето“ развалило. Углавном код мене у Немачкој на језеру је лето ове године никакво … мало мало па киша … значио оно кад нисам чак ни зимске гуме скинуо … а за разлику од прошле године кад је било екстра сунчанао. Е сад фора је у томе да сам ја сурфер. И чим су се појавила два сунчана дана која су иоле на лето личила ја се запуцао са даском на језеру. А језеро хладно … и ево ме сад на антибиотицима већ недељу дана.

   А јуче сам био у МинКену да покупим плату 🙂 … ма имао примопредају ових мојих добермана … па ето тек сад сео за комп да видим шта има којекуде по нету.

   • урбана герила

    Велиш, да се надовежем тамо на Веснин коментар? Може, у ствари, ти ми на ово одговори тамо где треба. Ја сам био одсутан са нета давно, али видим да је мој коментар свеједно задњи. Помислих већ да ти напишем е-писмо, рекох, замрзнута страница… па добро. Него, шта би са исправкама? Ваљда се још нису појавили ови твоји ликови… Владимир одустао, ја имам нека своја тумбања, па ми није до политике, а и онако се ништа не дешава, нити читам. Помислио сам да сте прешли на Књигу Лица, или сте дефинитивно испричали шта сте имали. Штета, идеја је ипак добра, али џаба, кад нема нико спреман да стане иза ње. То је најчешће са тим идејама, идеологијама, у теорији добро звучи, али пракса их зеза. Зато се ја држим непролазне идеје, у којој ако јеси сав, јеси, ако ниси- онда сам испадаш. Само то људи не капирају, јер су прихватили да је битно како се неко изјашњава, а не шта стварно јесте. Свако себи даје меру.

    Шта’ш ти даље? Мислим што се ове мрежне работе тиче. Хоћеш сачекати ту екипу, па средити мало страницу, чисто оно за успомену, или си одустао?