Чунга Лунга лузерске генерације

Чунга Лунга лузерске генерације

948
4
Калуђер

БрацаБратислав Станковић: Вучић и Бели су у пар ствари доста слични.
Прво, чим „пукну“ на изборима одоше испод 1 посто, обојица имају страшно лош смисао за хумор и никакву идеологију, а слични су им и ботеви.
Бот: спрцо три банке у гузцу, мама му даје 500 димџи за цигаре и пљеџу, ћале 100 јура џепарца месечно. За три месеци купио профи камеру. Снима како га дрка. Дође код тебе и каже како много тога може да уштеди. У животу ђубре није избацио, нит један рачун платио. Иде на нет и пише „Само јако кекекекеке“, прети откидањем лобања, не зна које године су били прошли избори, јер њега политика не интересује.
————–
педерчинаMilan Stanojevic: Potpuno si u pravu. Isto tako je i Koštunica dr Vojislav i njegova nacoška DSS zglajznula kao da je (kamo sreće) nikad bilo nije.
————–
БрацаБратислав Станковић: Шта сереш бре, живиш ли сад боље? Историја ће покаже да су Ђикија убили његови и да је највећи стандард и слобода говора, била баш у његово време. ДСС је убила саму себе, да је била мало активнија, ствари би биле другачије, међутим, све, па и она су се сводиле на једног човека. Макар смо га мирно скинули и не треба му имунитет. Скини ти сад овога еурофанатика, ајд? Треба срђа поповић и исток павловић да нам праве комичаре и факире да би га скинули, ил да нам запад шиље паткице?
————–
педерчинаMilan Stanojevic: Ni tada nisam živeo dobro. Ne mogu da verujem da ti praviš razliku između ovoga danas i vremena od pre deset godina( perioda koji je trajao svega par godina). Kada je politička situacija u zemlji bila najnestabilnija. To što si možda tada ti imao više para ili štogod slično, to ne znači da je zemlja bila u progresu. Tom logikom, imali bi šta da nam kažu i oni koji su bogatstvo stekli 1993. dok nismo imali ni za ‘leba.
Naravoučenije: gledaj malo dalje od svoje guzice! 🙂
————-
БрацаБратислав Станковић: Мене интересује слобода говора и новчаник. У време прве владе Коштунице је била и реално већа плата и слобода говора. Оља је сваке неђеље доносила и износила из студија теофила и перу луковића и нико се бунио није. Ја сам тад имо већу плату у еврима, са коефицијентом дупло мањим и приправничким стажом. Сећам се доручка од 26 динара. Сад могу га сањам. Те ствари мене интересују. За глобалне револуције, оживљавање че геваре и тита ме заболе патка.
————-
педерчинаMilan Stanojevic: Pokojna baba Brana (komšinica) imala je gotovo istu opservaciju na temu „boljeg života“. Uvek sam se pitao da li je to generacijska dijagnoza, starost-ludost ili nešto treće.. neka metafizika, parafilozofska obdarenost kad gle, evo ti mi sad kažeš isto. Dakle, sloboda govora, kažeš? I doručak od 26 dindži.
————–
БрацаБратислав Станковић: И, у чему је проблем тролеру, ил замењеивачу теза? Успут, покојна Брана је у праву. Ти ћеш да се смејеш доручку од 26 динџи, реч је о сасвим пристојном доручку пре 10 ак година, јер си аздисао. Уместо да се угледаш на баба Брану ти идеш по зидовима и кењаш неком, који пише о слободи говора и јефтином доручку. Јок ћу пишем о позадини убиства човека који се спетљао с мафијом?
————–
педерчинаMilan Stanojevic: Bratislave, ti nisi racionalan već sentimentalan. I zato predlažem svima da te pustimo malo da otpatiš to. Sve prođe. Doručak je najvažniji, u pravu si! 😉
————-
КалуђерКалуђер: не могу да верујем, пишеш човеку да је најбитнији доручак и да те при том доручку нико те трпа у затвор ил ти даје отказ јер си испричао какав политички виц … дакле да ти не угрожава основну егзистенцију ем људско достојанство … мал не рекох чојство … а човек ти одговара да ниси рационалан него сентиметалан. Бем ти Чунга Лунга генерације. То не зна ни је де пошло ни дошло.
————-
педерчинаMilan Stanojevic: Hahahahahhaha :))))

———

КалуђерКалуђер: ха ха … ху ху. Па то бре емотивно незреле личности. Мож мислит ја се због таквих млатарао 9. марта по улицама БеГеа да могу слободно да кажу шта им воља. Кад они у суштини ни немају шта да кажу. ха ха ху ху … ни са девојчицама од по 13 година да разговарам. Изфрусриране што их тата и мама не пуштају да се кецају ским стигну па су као љуте … а смисаоно имају да кажу; ха ха ху ху.
Но комент
———

педерчинаMilan Stanojevic: sloboda govora nije problem jer- da smo zaista razumeli principe demokratije, imali bismo nešto i od tog 9. Marta( koji, uzgred, i lično držim za dan D i crveno slovo). Ovde smo , ipak, Bratislav i ja malo trivijalizovali situaciju i sveli na njegove sentimente. Ne zameri, hahaha se odnosilo na čunga lunga generaciju. To bih voleo da mi objasniš šta znači( nissm siguran).
——-
КалуђерКалуђер: Чунга Лунга генерације су генерације од `68. па до тамо неке 2 хиљадите а које за курац нису но чекају да држава уради нешто. Не знају ни де су пошле ни дошле. Сем што интезивно мрзе Цецу ем Аркана а поготово Слобу … Вучића Шешеља Афилохија Ћирилицу, најкраће речено све што је иоле Србско а не Југословенско, јер им баш то иоле Србско упропасти живот а они баш тако талентовани паметни ем надсве фини … а ратиште су сви до реда махом видели преко ТеВеа.

Ко те Чунга Лунга генерације преживи у Србији певаће. Да нам није мајки и очева поред таквих Чунга Лунга лузера би Србијом најопуштеније Наташа Кандић владала.

Е кад Чунга Лунга генерације, оли ти Титови пионири, коначно изумру, е онда ће и Србима кренути коначно набоље. Јер ће стасати генерације које не знају речи од Хеј словени. А Бледско и Охридско језеро су им тоталне непознанице. Исто ка и Чунга Лунга жваке.
Чунга Лунга жваке

педерчинаMilan Stanojevic: Zanimljivo. Dakle, ovi što gaje potomke, da se potrude da u vaspitanju izbegnu kompletnu prošlost, i ličnu i društvenu, istoriju nikako da pominju.
————
КалуђерКалуђер: деца ће вам бити Срби, док ће те ви изумрети као Југословени … исто ка и Аустроугари, ко да вас никад није ни било. Жалим случај, ал тако вас запало.
————
педерчинаMilan Stanojevic: To će, nadam se, biti ključni momenat u istoriji konstituisanja države i definisanja tzv. nacionalnog identiteta. Veoma se radujem što to doživeti neću.
————
КалуђерКалуђер: абсолутно, наравно из Србског угла то ће бити само коначни опоравак од накарадне неприродне аномалије Југословенства.
Ил како би то лепо реко Војвода Ђујић још за живота му;

при самом крају, почиње на 1:12

Ко је највећи непријатељ Србског народа?
То су Југословени – Србски одроди!
Који се стиде да се кажу да су Срби
Који оће још братство са Хрватима
Који оће још Југославију

————–
педерчинаMilan Stanojevic: A ja mislio da ti živiš u Srbiji. Sa Srbima iz dijaspore ne razgovaram o politici, samo o vremenu. Izvini molim te, ne bih te više zadržavao!
————–
КалуђерКалуђер: ма напуши се бре курчине педерчино лузерска латинична југословенска комуњарска емотивно незрела са кризом индетитета ем закаснелим пубертетом у 40-ој.
Јел ти и Братислав живи у Дијаспори пизда ли ти материна малоумна ил пред носем ти у Нишу?
Човек кад нема шта да каже не хвата се за географску ширину и дужину са које се чињеница износи. Но се покрије ушима девојчице од 13 година. Јебо ти пас матер лузерску, да ти јебо. И то не ови моји расни добермани него нека улична џукела.
А волео би да живиш у Немачкој а? То те понајвише јебе у читавој причи? Ем си шупаљ ем се баш ја јављам одакле би ти волео да се јавиш више но да леба једеш. Е па цркни од муке ем зависти.
А иначе време је одлично. Још мало па сурф сезона, Чунга Лунга ха ха ху ху лузеру.
Прича како он надасве разуме принципе демократије ем слободе говора а кад га се сатре чињеницама у ћошак хвата се гографске ширине и дужине као аргументације и ко последња пичкетина бежи у виду смрада. Храбри у дијалогу само под окривљем У92 цензуре. Бедништво Чунга Лунга генерација. Курац сти разумео од принципа демократије и слободе говора. И тоб хтело да води земљу, има приговоре. А ни да им се да, две нацртане овце да чувају. Преб овце њих сачувале но они њих.
Ко њих преживи, ни пакао му неће тешко пасти.

21. март 2017.

Коментари

 • Никола Марић

  Ал што изнапушава овог лика брајо? 🙂 🙂 🙂

  • Калуђер

   па Браца Нишлија ме зајебо
   Ја се вратио од зубара … и сав нако хепи што је то иза мене реко ај да бацим поглед шта има на нету … одем код Декија Радовца, размним коју реч са Батом, баци поглед код Браце, и видим симпа му објава скроз … и контам да је прекопирам на НП
   Па реко ај кад сам већ ту да видим ским се то човек дописује … ја контао то му неки ортак.
   Кад оно ђавола … тек после ми рекао. Њему пре пар година било досадно па окачио , како вели „расчистило“ на зиду објавио;“да тражи еурофанатике за пријатеље, јери нема с ким да укрсти мач. Џаба кад се свако са тобом слаже, бем ти таку дискусију.“
   И тај лик му се јави.
   Наравно ја о томе нисам имао појма … па контао да му је неки ортак, кад оно најобичнија изопачена педерчина.
   Па сними му профилне части ти
   https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/17424956_10211243271413851_787562336114791026_n.jpg?oh=70664de0f11d2151d685a2f5c60477db&oe=59618270

   И шта да радим, кад се већ увалих са изопачеником у разговор однак бар да га испрескачем по ПеЕсу … па окачих и на НП. Неће да се баци

 • Калуђер

  ма пуши курац