Јебала вас ноћ вештица!

Јебала вас ноћ вештица!

Могао бих само да напишем кратко и јасно – јебала вас ноћ вештица!

Ипак може то и културно опширније…

Ај’ капирам децу, немају баш развијену моћ критичког мишљења, све гледају онако наивно прихватајући да чине оно што им причињава задовољство. Матори пак махом незадовољни, шта ће, принуђени су да редовно носе разне маске, да се фолирају, лажу и глуме. И мало им свакодневне лажи! И тако ај’ један дан специјално, онако отворено, да се глуми. Пара из експрес лонца да се пусти како не би под налетом дебилизма једноставно пукли. Хедонисти, разочараници и просто они поводљиви, ај у казан и цепај.

За вештичју ноћ маскирај се у дебила
јер у мозгу памети немаш ни два промила…

Ал’ кад видим ове што глуме неку алтернативу, као против система, као побуњеници, а овамо прихватају западно помодарство, прикења ми се. Смеју се фенсерима, а и сами су конформисти. Није ли то заслужило један грохотан смех?

Ил’ још лакше, кад фукса у курву се маскира
лагано, постане своја, ништа се не прикрива…

Ето прилике да се чемер мало заслади, да се омладина „иживи“. Још једна ноћ да се сиротиња порадује, умишљајући да је манифестација унутарњег мртвила заправо живот.

И тако, да не дужим – јебала вас ноћ вештица.

Никола Марић

Коментари

 • Völkischer Beobachter

  И тако, Ваистину, јебала вас Ноћ вештица!

 • урбана герила

  Данас је ово тема, кад дође Свети Трифун, биће она папазјанија око купидона и глупости…
  Морам признати да је некад овако огољено и једноставно довољно речено!

  • Калуђер

   саћу ја да ти изнађем преписку са ортаком ми из средње школе повод тога и светога му патрика
   ево је;

   Собзиром да ти је нека мултикулурелна маца појела језик ал си себи зато набавио пеликана скојом ћеш побрисати нашу ситну преписку па да не буде да су ти и вране попиле мозак и да се не сећаш шта то би, ево ти ово као мали подсетник http://fs2.directupload.net/images/150303/jtjw9rvj.png да не мораш да се размишљаш што такве људе попут тебе заобилазим у широком луку кад игром случаја и дођем до Новога Сада. Брате, или јеси или ниси. А ти дефинитивно више ниси човек са којим се да подиванити. Штоб се оно рекло; а био је кул тип … а онда је постао мултикултуларан.
   Знаш има она фора која кружи по фејсу, каже, парафразирам; не бирај речи него бирај људе са којима можеш подиванити без бирања речи. Јебига брате, тако ти је то

   • урбана герила

    Е, скоцкао си му одговор право! Једино оно где му препоручујеш да мене или Владимира сексуално користи: ,,А кад сам већ код тог курца, мислим реално јебеш Србина који не псује“…
    Ово ти је, факат, са пар ситних измена- чланак! Узгред, шта би са тим својим писанијама које си рекао да ћеш качити?

    • Калуђер

     чек да блокнем Спиру, па ти одговорим