Не дају нам да кмечимо!

Не дају нам да кмечимо!

Сетих се легендарног видео клипа у којем рендом Циганка виче како је под репресијом јер јој држава не дозвољава да се бави крађом. Па кад већ неће држава да озваничи послове рециклаже, онда треба бар да их не санкционише за крађу. Није довољно то што им се дају додатни бодови за упис у школе, факултете, и маса других повластица.
Потребно је легализовати крађу!

Са друге стране, бесомучна рециклажа „родољубиве“ фразологије је сасвим легална, иако се тврди да је под апсолутном цензуром.
Многи огорчени људи би били задовољни само да имају право на лелекање по сајбер простору, али под условом да се то пренесе на свим могућим медијима у ударним терминима. Државна телевизија, као јавни сервис обавезно мора да преноси и форсира кукумавчење, плакање и јадиковање. Вучићу, цензоре, зашто не даш народу да кмечи?!

Па треба ли још неки протест испред РТС-а да направи нека минорна групација, па тек онда да се дозволи плакање? Пардон, није минорна групација него су то прави народни посланици, органски, који себе представља као народне гласноговорнике и за њих нема цензуса нити избори важе. Они су то што јесу, јер тако кажу, а ми знамо да не лажу.

Јао јао, Ким Џонг Бонг сербски затвара уста и утамничава сваког ко се усуди да запрети нешто по интернетима, да позове на рушење поретка или једноставно да каналише своје наздовољство путем патетике на јутјубу?

Па нисмо још научили да се за просеравање користи тоалет. Нисмо још научили да будемо емоционално стабилни. Желе плачљиви право на лелек да се омогући и гарантује од међународног светог Путина, да сваки незадовољни „патриота“ може да моли пред иконом свете путинофилије да Србију окупира Русија и да рони сузе, да жели да нас други гузе, а да виче Вучићу педеру.
Као да је било чија окупација добра.
Па по чему су то прозападњаци већи буљаши од ових који би да приме источну патку? ЕУ је пред урушавањем, а имагинарна ЕАУ је спас. Ни једни ни други не виде алтернативе, као да су једни другима уствари одраз у огледалу?

И како ова мала напомена да прође без да се помене највећи кмечавац од свих, звезда у успону – плачљиви Фајгељ који уз томпусе рони сузе за својим изгубљеним поносом. Залелека мало, велики патриота, на фејсбуку и одмах га бацише у тамницу! И тамо га мучише пар сати док се информативно не поразговараше и ето га – васкрсао је у форми новог великомученика, жртве система!

Јао бре, Вучићу, што си толико репресиван? Мораћемо сви колективно да се ожалостимо и сажалимо на мученике нове. Из још једног разлога поменух Фајгеља, а то је цензура. Кука лик како му не дају да патетише, а ево га, удари ми блокаду на фејсу и то лагано, баш онако цензорски.

И шта сад, треба ли да плачем, питам се? Или да приметимо да свако ко се усуди да проговори било шта против неке квазиопозиције бива прозван за бота. Није ни мало лицемерно, јоцк…

Пишемо захтев па сви на „телевизор“ дизиђемо! Популарно је сад – сви би да буду старлете, па што не би и ванабе патриотски политиканти убрали мало лажне славе?

Можда се неко зезне па и изађе на изборе.

Никола Марић
18. април 2016.

Коментари

  • Калуђер

    Андреј Фајгељ креће у председничке изборе
    —————————–
    Владимир Челекетић: „Код Срба је све мимо логике и мимо сваког искуства и сопственог и туђег. Само један, уистину јак, „патриотски“ кандидат има смисла. Све остало је фарса. Погледајмо изборе у Аустрији. Или идуће године у Француској. Само Срби морају да имају мали милион „патриота“, међусобно завађених, наравно. Вучић црног Циганина да подржи, тај ће добити изборе.“

    Сваки председнички кандидат добије позамашну суму новца пореских обвезника из буџета. Ил мислиш да је Шеки својевремено кандидодовао своју жену за председника зато што је мислио да баш она има огромне шансе да постане председник Србије. Наравно да то не мислиш, него је једноставно кандидовао да би новац остао у кући.