Отрежњујући хумор

Отрежњујући хумор

КалуђерКалуђер: Браво
само де да окачим
да направим рубрику хумор … нема ми друге
мада ово није никакв хумор
чиста реалност

Никола Марић Никола Марић: А у Занимљивости? А што велиш и није и јесте хумор, не зна чо’ек више у овој зони сумрака шта је шта хахахаха

КалуђерКалуђер: да окачим онда под зону сумрака … ни тамо ни вамо

Никола Марић Никола Марић: Хахахахаах ?

КалуђерКалуђер: океј, може у занимљивости ал ми треба наслов

Никола Марић Никола Марић: Наслов – Смена власти! Ахахахахах

КалуђерКалуђер: не не, мислио сам за наслов за ту рубрику де се убацују такве зезанције

Никола Марић Никола Марић: Аха… па јебем ли га. Црни тумор? Пххахаха можда је најбоље само хумор и то је то, сасвим јасно

КалуђерКалуђер: хе хе … хумор на нп линији
политички подобан хумор

Никола Марић Никола Марић: Отрежњујући хумор, осмех као лек ?

КалуђерКалуђер: ово отрежњујући хумор ти није лоше

Коментари

 • урбана герила

  Добра ти је ова. То не мораш да правиш рубрику, можеш да ставиш негде између чланака, чисто као карикатура у новинама. Где сте ових дана, сви на летовању? Само није ми јасно где Владимир иде на летовање кад је већ у Африци:)

  • Калуђер

   Бог ће га знати … ценим да нигде ни не иде, јер реално штоб и ишо било где кад тамо живе као мали богови. Мислим оно ево и мој буразер је поново у Африци … додоуше у Уганди … баш на Викторијанском језеру у Канпали … ма оно бања … једино незгодација са крокодилима у Нилу … али има зато финих базена. Кад им је досадно па оће да одграју партију баскета закупе читаву спортску халу … а банане не купују на кило него на читав грозд.

   Писао је Владимир на ту тему нешто ситно у једном коменту у стилу да је куд и камо лакше се скућити у Африци него у Канади.

   А не мени овде у Швабији пре неки дан пукне црево од квачила … са цревом ми цркне и анласер, ни сам немам појма како и шта је ту повезано, плус шлеп служба … тањи сам за 800 евра. А мој буразер у Африци фирмин ауто плус возач. Трошкови одржавања аута му непозананица. По ко је краљ? Ја у Швабији ил он у Африци.

   Африка мајка. Гадафи тата. Бар био јел.

   А ово за хумор … ма то само планирали и раније … него ето никад. А фора је да буде сабрано на једном месту јер би се иначе расуло по страници. Па онда кад што погодно налети само се укачи у ову рубрику у коменту, и аутоматски је сабрано на једном месту. Иначе биће и коменти са Фејса издвојени по састране као и тренутно коменти са Дискуса па ће бити лакше за упратити.

   Него ето све кренемо па станемо … пукне црво квачила и сличне ситуације … како кога потрефи.

   • урбана герила

    Ево ја залут’о на Србин.таболид, тамо је сваком ,,коментатору“ (углавном простаци полуписмени) пукло у најмању руку квачило у глави. Код нас у основној морао си рећи спојка. Можда је јасније. А има генерал- пуковника колико хоћеш. Елем, тамо ти је дружина оваквих као ова двојица из вица. Па ко има стомака, налети на антологијске провале.

    • Калуђер

     Хе хе, ево нема сат времена пише ми Никола, млађи, као реакцију на фотку од горе;

     „Стара српска пословица каже; То све Ротшилди бајо мој“

     • урбана герила

      Ненадмашан је! Обично полудим од идиота са Параноје али овај пут су ме забавили. Овај образовани дечко (није укапирао да му је профил под женским иименом!) и Моћни горила Џо Јанг. Стварно су смешни. Треба опстати са таквим окружењем!

     • Калуђер

      хе хе, само спрдња Србина спашава. Па шта да радим иначе са човеком који кад се какве хемикалије излију у какву реку он почне да се позива на Библијска пророчанства? Да га гласам? Па да ме спасава ка Мојсије? Де ме избави из невољу. Па то бре све прсотине.

      И онда није ни чудо што Срби у Младеновцу одгласају Белог а не Дверјанске и сличне замлате. Јер нико није нит слеп ни глуп. Барем не већина Срба и не у толкој мери колко екипе са Фејсбук репортера и Параноје инфо и сличних клонираних портала.

      Иначе, кад сам већ код фејса … налетели смо синоћ Никола Марић и ја на Балашевићеву ћерку … и тако, разменили пар речи.
      Окачићу отом потом, можда још и ноћас, мада нешто и нисам у елементу … па мислим оно, те киша те квачило, штоб ти реко спона оли ти по Швабски куплунг … па де и да будем у елементу.