Вучићу, чисти то

Вучићу, чисти то

– ових пар будала што су залутали у Скупштину (Бошкић, Санда, Вукадиновић, Радуловић) – сад и никад више.

– треба Вучко да пресече и да распише све изборе, барабар са председничким.

– жути маiмуни ће увек наћи неку дилеiу типа „Радуловић“ (пошто iе пандркн`о Динкић, ево нама замене!) или председничког кандидата типа Јеремић – Јанковић.

– то треба утрљати у земљу. Да остану озбиљни политичари: Шешељ, Вучић, и – ко iош? Реците ви, iа не видим. Шушумига Дачић? – аiде нека буде, то iе тешко ђубре коiе се шверцуiе на мртвом Милошевићу…

– прошли пут iе Вучић лично (а не амерички амбасадор!) прошверцовао Дверце, ДСС-овце и Доiебнике у Парламент. И добро iе учинио, они су „iаки“ кад се о њима прича, а нема се прилике да се ти идиоти виде и чуiу.

– сад су се видели и чули. И: доста! Марш у рупу!

– ко се све бави политиком, господе-Боже! (чуi мене, комунисту и атеисту…)

– Вучићу, чисти то, не iеди го*вна! Чисти, да не будеш почишћен.

Дверац 1: Крајње драматичан завршетак твоје беседе. Уплашио сам се за будућност Вучића и снс.
Чудно, са обзиром да си ти неки као русофил

– Сероња? -нисам iа „као неки русофил“, него русофил до коске. И у души Рус (памти се наше старо презиме: Кукулин!) Што рече iедан моi рођак: ем сам Србин, ем сам Рус – ко може против мене?!

– а твоiе Дверце су Руси прочитали, за ону фолиранткињу Јасмину Вуiић написаше: „троiанска кобила.“

– зато не кењаi, твоi Бошкић више Скупштине видети неће. Осим у некоi трулоi коалициiи? – с ким?

– уживаi док iош гледаш тог чачанског библиотекара – лажова. Нећеш дуго…

– само ти се чудим да толико не препознаiеш лажљиве фаце? Па таi Бошко iе за мене еталон лажова! Мртва трка са црногорском куротресином Радуловићем – ко iе већи лажов?

– док их гледаш лепо видиш да ни сами не веруiу у оно што причаiу. Патолошки лажови.

– али, ти мора да си врло млад. Сероњо…

Дверац 1.: Јак си ти русофил када подржаваш Чеду и Чанка са твојим вођом Вучићем и његовим протестантизмом и Муратом.

– дакле, ти си дефинитивно глуп?

– на овом снимку се само види да iе идиот Радуловић на нивоу забавишта, са оним његовим одштампаним паролама.

– њега браниш? Имаш 4 године? Или 6?

– е, свака ти час` ако ти iе црногорски стечаiни управник некаква референца…

Дверац 2.: Шизофренична будала Коста опет има напад лудила…

Дверац 3.: Бошко је растурио Вучића у скупштини, али растурио.

– Вучић iе слаб говорник. У ствари, има говна у глави, смушено мисли, смушено говори – испод сваког нивоа. На ивици ретардираности. Дечко са специiалним потребама.

– права брука да Србиiа, после iедног Слобе и iедног Шешеља, има овог жвалавог Вучића на челу. Веруi ми, Вучића чим видим – одма` мењам канал, дечко iе дебил. Нити могу да га гледам нити да га слушам. Кретен, бре!

– али да му усрани лажљиви Бошкић буде алртернатива?! Или Радуловић?! Па да ли сте ви нормални?!

– напред, Вучко, iеси имбецил, ал` си добра брана повратку ДОСС-овске жутице…

Дверац 3.: Погледајте колико година имају министри и њихову биографију у озбиљним земљама од САД па до Русије, Кине, Немачке, па чак и Хрватске. Нема ту балаваца и деце.

– аiд` не просераваi се. Наiглупљи министри су били у Ђинђићевоi влади (Ђелић, Динкић, Питић, Влаховић, Батић и остала стока. Па она будала са Коњарника, Новаковић?!) – а коiе iе Ђики, мангуп над мангупима (ебаше му матер, браво, Звездане!) представљао „као Манчестер“(?!) Као, бити министар у његовоi Влади iе исто као кад неафирмисани играч упадне у поставу Манчестер Јунаiтеда, па му iе то после референца.

– а тек „образовање“: Свилановић? – па његова помоћница, наставница клавира? – па министар телекомуникациiа Борис Тадић, иначе наставник психологиiе у гимназиiи? – па после био и министар воiни, таi исти Тадић?

– значи, у реду iе да критикуiеш Вучића. Али ниiе у реду да сереш. Вучићеви министри су цвеће у односу на Ђинђићеве.

Дверац 4.: Па твој врли Вучко је више продао и издао него сви досовци заједно. Они су га једино зајебали у испорукама хашком казамату.

– ма iел` тако?! Шта iе издао, реци ми да идем одма` да га скењам, ђубре iедно издаiничко, таi Вучић?

– видиш, фазон iе у томе што ништа ниiе издао. То серу ови политичари у покушаiу, ови коiе ти волиш
– питање: да ли си скоро чуо Шешка да говори о Вучићевоi издаiи? Ниси? Знаш зашто? – зато што издаiе ниiе било!

– а оваi говнар Вукадиновић – види на коiе се он гране спушта:

Вукадиновић: И Хитлер је стално расписивао изборе док их није потпуно укинуо

– пази, знам да си Краiишник и ДСС-овски говнар (што iе потпуна катастрофа за iедног Краiишника – ти мораш бити или слобиста или шешељевац, иначе си обично говно издаiничко) – али ниiе ваљда да и даље веруiеш у та говна , Коштуницу и његове настављаче, Санду-ћурку (рече Шешко: ко ћурка, залутала у политици) и ону врећу гована Ђ. Вукадиновића?! Веруiеш да iе Вучић нови Хитлер?!

– питање за размишљање: зашто iе сваки Ђорђе из Панониiе обична врећа гована? – упореди: Балашевић, Вукадиновић,… (и слични панонски говнари…)

Дверац 4.: Вучић је 4 године блатио Николића који га је довео на власт преко својих таблоида и тиме створио спрдњу од њега, и сада мора после годину дана да расписује још једне изборе да би га спасио својом подршком.

– а како си ти, гениiе, приметио да iе „Вучић блатио Николића“?! Прочитао си код оног сероње Вукадиновића на НСПМ, или на неком сличном „релевантном“ извору?

– нема никаквог сукоба међу њима двоiицом. Повремено одиграiу стару игру „добар и лош полицаiац“, па Николић изiави да се Шешељ мора вратити у Хаг, али добри Вучко каже да не мора, и тако то.

– а ти си постао класични ДСС-сероња. На тебе више не треба рачунати. Уср`о си се као и гомила негдашњих „љутих националиста“, сада изразито жутих гована (идоли су вам Дверци, Доiебници и остала бораниiа произашла из пропасти ДСС и ДС…)

Дверац 2.: Од толиког твог квалитета, примише те глупи босанци да им учиш оне који не знају на који факултет да оду, па оду на физику (као уосталом и овде), где се испити полажу у стилу у којој је руци креда, а празну шаку отвори па нек студент закључи у којој је…

– говнару београдски? – за тебе су Срби из Српске „глупи босанци“, а Источно Сараiево iе „вукоiебина“?!

– еее, маме ти га збутам, оне малоумне! Такви сте ви „националисти“, ви Бошкови пулени из Двери!

– нека остане записано како гледаш на Републику Српску. И на таi део српског народа, коiи iе тренутно његов наiбољи део. Лучоноше српства, ти наши „лудаци“ са Романиiе и Пала. Много сам добар с њима – одлични су људи!

– нису говна као ти, типични жути Београђанине…

– е, говедо iедно београдско… – и: шта имаш против општих избора? Ти ћеш (пошто си идиот) гласати за свог миљеника Бошка – iа ћу за Шешка – па да видимо ко колико носи. А, сероњо?

– поука: Шешко у другом кругу, Бошко на ивици статистичке грешке – моiа прогноза. Има ли неко да се клади?

Драган Костић – Коста
13. децембар 2016.

Коментари

 • http://nacionalnapartija.net Бог и батина

  Momcilo Mandic: DUSKO TI KAZES DA JE VUCIC OZBILJAN POLITICAR ! TI NISI NORMALAN I NEPRIJATELJ SI SRBIJE I NARODA KAO I ON I SESELJ….
  ———–
  Калуђер: Кева ме још зове Душко, а остали ме сви викају Калуђер. Шта да радим, тако ме запало још у војсци.
  А иначе драго ми је што за једног комунца југонасталгичара попут тебе нисам нормалан ем сам ти непријатељ, те и такве ваше комуњарске Србије.
  Иначе не кажем ја, каже Драган Костић – Коста. Мислим Коста је аутор. Ал благодарим, на исто му изађе.
  Е да, а ако нећеш да те блокнем види да се упристојиш са том тастауром
  Јер ја људе који пишу искључиво великим словима блокирам по дифолту, без обзира шта пишу. Чисто из превентивних разлога.
  ————-
  Momcilo Mandic: Pazi kada nisam jugonostalgicar a jos manje komunjara niti sam ni u jednoj stranci
  a seselj i vucic su najvece zlo u celokupnoj Srbskoj istoriji…
  ————–
  Калуђер: респектујем, него ја то онако, тако називам оне који ките свој зид црвеноармејцима и прославама дана вам републике. Респектује и то што ниси ни у једној странци а зид ти препун дверанских памфлета ем користиш њихову треминологију са све „аргументацију“. Све ја респектујем ем надасве уважавам.
  Но како год, за Дверце секташе и осталу камарилу су Шеки и Вучко још увек од сувога злата направљени.
  Ко што рекох пре неких 10-ак дана, а на тему Прогнозе председничких избора ; „тежак избор, био сам се двоумио између бојкота и Шекија, а сад се већ троумим између бојкота Шекија и Томе.
  Јер све што више као гледам ове што нападају Вучића … ем на који начин … тај Вучић ми све више постаје прихватљив избор.“
  А ако би да мало убијеш доколицу, ево ти па прелистај, чисто да се не понављам; http://nacionalnapartija.net/prognoze-predsednickih-izbora/
  ————-
  Momcilo Mandic I ddaaaa blokiram te jer si botina…..
  ————-
  Калуђер: хвала, чиниш волико

  • Аца Тодоровић

   Од које куда, ти је Момчило?
   Треба да мало пазиш, шта хоћеш да кажеш, јер постоји велики број ботова који на фини начин покушавају да кажу да је Вучић најбоље решење и да бољег нема.
   Вучић јесте озбиљан политичар, јер се он труди да се тако понаша. Не плаћа он узалуд Блера и друге агенције да га обочувају како се понаша озбиљан политичар, али то што се Вучић представља озбиљним политичарем, ништа не значи да иза себе има добрих дела, нити ће их икад имати.
   Шешељ и Бошко сад имају сличан наступ, јер они имају кога да критикују, али Вучић нема више кога да критикује, него мртав озбиљан мора да даје нова обећања.
   За мене је безвредно губљење времена убеђивати народ каква је разлика између Бошка, Шешеља и Вучића, јер између њих по делима нема никакве разлике, осим разлика у наступу у јавности.
   На председничким изборима заборави Тому, он је одрадио своје. Председнички кандидат биће Вучић и ако не нађемо начин да народ повучемо на изборе са свежим кандидатом, мали број ће изаћи оних који су против Вучића и највероватније ће он и победити у првом кругу.
   Бошко је већ кренуо у кампању, Данас сам видео његове плакате у НС, а његова кандитатура као и Шешељева, је само подршка Вучићу, да легитимно освоји власт.

   • Калуђер

    ма ретрад неки, спава тамо код Весне на страници на фејсу … тек сад се сетих да сам и раније на њега налетао … ево имаш га овде http://nacionalnapartija.net/sta-se-promenilo-u-rs-nakon-referenduma/

    А Тому сам заборавио, мада он мени скроз симпа, него немам појма ни ја како је то кренуло. Ма да, Владимир је пре неких недељу две кад је дао попис кандидата почео са Томом … мада сам ја већ у коменту ми пребацио на Вучића као кандидата http://nacionalnapartija.net/prognoze-predsednickih-izbora/#comment-3032827133

    А ово што се тиче убеђивања … ма какво црно убеђивање, зезам се у часовима доколице. Хладно напољу па се забио у кућу.
    А кад употреби реч убеђивање, подести ме баш да сам колко данас водио ситну преписку са једним младим Дверцем;

    Калуђер; ево за тебе један текст, фришко
    http://nacionalnapartija.net/vucicu-cisti-to/
    —————-
    Млади Дверац: Мислим да си ти једини који још увек верује у ту причу о „тројанској кобили“ 🙂
    —————
    Калуђер: ха хаааа
    екстра
    ће видимо на избори
    есам ли једини
    ————–
    Млади Дверац: Двери неће проћи добро на изборима свакако, зато што су за „модерог човека“ као из средњег века, а још у медијима представљени као фашисти итд. а не зато што их људи виде као неке америчке ликове.
    ————–
    Калуђер: е да сте бар фашисти па да вас и гласам, вако сте само из средњег века … а на изборима ћете ја ценим проћи … ценим да ћете ићи у некој коалицији са радулом … ил ским већ више. Јебига вреди се борити, за ручак у скупштиском ресторану
    ————–
    Млади Дверац: Узгред, не бих се ни ја замајавао дверима да немам неких интерних информација о томе ко су.
    ————–
    Калуђер: ха хааа … а за оно узгред … ха хааа, јел то неко као заплашивање … ха хаа … па де си мене нашо на те форе … ја да се бојим врабаца праћку би носио
    дверци – мишеви, били и остали
    ————–
    Млади Дверац: Није заплашивање, него видим да имаш навику да ме убеђујеш против двери…али ја знам да ти немаш читаву слику или пак имаш, али те боли уво па се мало зезаш на свачији рачун. Па је ред да знаш да не пролазе баш ове приче…довољно пратим ситуацију :))
    ————–
    Калушђер: јој ба, ма какво црно убеђивање … зазам се, океј си лик, нис баш толки талибан ко колеге ти … да се стобом подиванити,
    какво црно убеђивање … зезање у часовима доколице
    ————–
    Млади Дверац: Одох, неће ми се кошуље саме испеглати…буди ми поздрављен :))
    ————–
    Калуђер: уживај

    • http://nacionalnapartija.net Бог и батина

     Владимир Челекетић: Не знам само шта је овде на НП линији? Једна бесмислена свађа и подршка једном криминалном и издајничком режиму само због мржње према неким људима који не одлучују о судбини Србије. Ово постаје бесмислено.

     • Калуђер

      Па де си бре, баш мислим на тебе.
      Нема те да дођеш да се поразговарамо. Не постижеш. капирам скроз.
      И знам да је теби бесмислено, ценим да ти је и најновија објава о Малигурском још бесмисленије http://nacionalnapartija.net/uspon-mladog-i-bezocnog-borisa-malagurskog/ и о свим тим твојим Дверјанско Талибанским гласноговорницима. Чуј ценим, убеђен сам 100 посто. А да нису и избори бесмислени? А? Реко Влах Вукадиновић па да ти пренесеш и тај твој став.

      Ал ни ово горе Костино најновије, а као ни избори предстојећи, а ни о оно тамо о Малигурском није бесмислено … нит мени нит Николи нит Воји из Футога. Воју из Руме не контактирам, не цимам га, јер како рече човек мало се повукао мада је ту увек http://nacionalnapartija.net/sta-se-promenilo-u-rs-nakon-referenduma/#comment-2966240558 А кад год се врати добро доша.
      Па зато ја и питам онога, а ко је, и поред свих обавеза, ту, на пример Николу;
      —————
      Калуђер: http://nacionalnapartija.net/vucicu-cisti-to/ задовољан?
      ——-
      Никола Марић: Милина
      ——-
      Калуђер: ено владо се буни
      не брини
      пишем му одговор
      кад окачим ти пошаљем
      ——
      Никола Марић: Важи брајо
      ——————-
      А између осталог за текст од горе сам добио изузетан позитиван фитбек и од човека из Ниша а на чијем серверу се НП портал и налази. А ја сад да те питам како се тај човек зове, чиме се бави, од чега живи. Ти немаш појма. Ал зато знаш у боцу шта мисле Дверјанске Спире и Симе и њих би да ми доводиш овде … јаооо.

      Но небитно, најбитније да у начелима НП стоји да се одлуке доносе већински или консензусом … дакле бар три четвртине морају бити за једну одлуку. Па колико год та одлука битна ил небитна била. Оли тривијалана попут каквог текста. А свако има право да изрази другојачије мишљење. И наравно ако сакупи већину да се његова пика.
      Е сад ја знам да је теби демократија истрошена ствар. То си и више него довољно пута истакао. Ал овде још није.
      Исто тако, сећаш се да сам питао шта да истакнемо на НП порталу горе де је лого, што се тиче избора, Вучића Шешеља ил Бојкот.
      Ти си реако да не треба ништа, да треба сачекати, ја мислим да треба у сваком случају нешто истаћи, Никола и Воја рекоше такође да треба сачекати.
      И ево, не окачшишмо ништа, чекамо.
      Тако ти братац функционише директна демократија. Исти ти је принцип функционисања и на Википедији. Не мораш да идеш за Швицу да би тај систем сусрео.

      Е сад ја да ти након 3 пуне теме
      тема 1. Прогнозе председничких избора
      http://nacionalnapartija.net/prognoze-predsednickih-izbora/
      тема 2. Тренутни рејтинзи странака у Србији
      http://nacionalnapartija.net/trenutni-rejtinzi-stranaka-u-srbiji/
      тема 3. Има ли избора мимо избора
      http://nacionalnapartija.net/ima-li-izbora-mimo-izbora/
      изнова цртам ем објашњавам зашто је горња писанија дибидус на НП линији … хууу. Много тражиш. А нудиш да навратиш овде да мени изиграваш вечитог опонента наместо сарадника.
      Благодарим, ствар навике … навико си да махом опонираш људима по разно разним дискусијам. Вај нот. Буде и занимљиво. Ал не баш толко на увек исту тему а коју овде вртиш већ 8 месеци. Диктатура или директна демократија. Бесмислено није ал постане напорно након 8 месеци.
      А малтене се искључиво те теме овде држиш. Јер видим којекуде си кадар и што друго исписати. А ја да вијам твоје писаније ем запажања по Дискусу и које кавим СрБским Фејсбук репортерима? Па хало.

      Јел има још нешто на шта нисам одговорио?
      Аха, стил Костиног писања ти смета. Да, беше оно то и Урбаном смета. Па Коста је такав, писао сам већ о томе http://nacionalnapartija.net/djordje-vukadinovic-propo/ и ето има ги и неки којима се баш допада његов стил. Неки ко Воја Никола и ја. Ствар укуса … ал првенствено конценсуса … и наравно саме читаности.
      Иначе, Коста ће гласати за Шешеља. Предпостављам да ти та ситница није промакла.
      Е сад кад би ти доша на власт, па побио све који су гласали за издајнике разно разне … а који не подржеше систем који тек треба да осмислиш, највероватније у сарадњи са колегом ти Милан Миловановићем у том послу, добро можда нисте колеге директне ал видим надопуњујете се у размишљању по том и осталим питањима … како год, ил би вам фалило муниције ил гаса. Мислим ножевима би дефинитивно било непрактично.
      Најкраће речено Владимире Али Челекетићу, не може довека бит на НП линији да неодлучно седимо испред гласачке кутије. Капираш? Мимо све зезанције, а ни за бојкот ниси … па за шта си?
      Да се дружимо и дописујем ем по свему и свачему пљуцкамо. Па нема фрке. Ал свремена на време је фино и одлучити се. Па рећи, е између овога и овога ја сам за ово. А не вечито, па не знам, ја нисам за ништа. И у затвору кад је човек па има чувара који су коректнији према њему ил бар му симпатичнији.

      Коста је написао текст о треутној понуди „чувара“. А ти кад будеш виђенији за тај „поса“ писаће и о теби. Не се бринеш. Воли Коста да пише. И то махом на НП линији. За сада. Можда и промени курс. Ал сумњам. И сувише је Коста стари Нацош да би се пред пензију мењао.
      Једино ћу му очи извадити што ми дира вазда Монтеноигерсе.
      Мооооментално чу да му упутим протесну депешу поводом тога.
      Па нема смисла стварно. Још тамо хвали Босанчеросе на сав глас а по честим Монтенигерсима дрвље и камење … па у срце ме гађа. Не могу то да му одђутим.

     • Аца Тодоровић

      Ево једног лепог текста, који је на линији Националне партије. Није мој, ако се слажете објавите га.

      https://facebookreporter.org/2016/12/09/%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%81%d1%83-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b5-%d0%b7%d1%83/

     • Калуђер

      Те ствари око предлога текстова, са све линком наравно (хвалим те боже да су ти ти линкови прорадили) увек можеш са шибнеш на уредниичку политику.
      И ја ћу ти већ кад тад одговорити. Ако не ја онда Никола барем укратко. А фора је управо у тој транспарентости. Значи ништа иза затворених врата.
      Е сад, ја знам да те транаспаренте дискусије некада нису најугодније за читање … ал мени су куд и камо угодније транспарентне одлуке наместо секташког „елитног богом даном“ тутумрачења иза затворених врата. Па онда једнога дана само „богом дани“ мрак прогута човека ко што прогура Глишића … и кога све не.
      Е ал знаш, кад дођу на власт такви тутумраци ка Дверци и слични им неће више бити секташки диктатори са приватним странкама фан клубовима. Кад дођу на власт онда напрсно постану отворени ем надасве транспарентни ко отворена књига … ма шта ко књига, ко отворен прозор.
      Е сад, ко на ту причу наседне по хиљадити пут … да не псујем. Као фин сам вечерас

     • Калуђер

      Калуђер: Те ствари око предлога текстова, са све линком наравно (хвалим те боже да су ти ти линкови прорадили) увек можеш са шибнеш на уредниичку политику,
      што се мене тиче 10 одједном, ил како на шта налетиш.
      И ја ћу ти већ кад тад одговорити. Ако не ја онда Никола барем укратко. А фора је управо у тој транспарентости. Значи ништа иза затворених врата.
      Е сад, ја знам да те транаспаренте дискусије некада нису најугодније за читање … ал мени су куд и камо угодније транспарентне одлуке наместо секташког „елитног богом даном“ тутумрачења иза затворених врата. Па онда једнога дана само „богом дани“ мрак прогута човека ко што прогура Глишића … и кога све не.
      Е ал знаш, кад дођу на власт такви тутумраци ка Дверци и слични им неће више бити секташки диктатори са приватним странкама фан клубовима. Кад дођу на власт онда напрсно „постану“ отворени ем надасве транспарентни ко отворена књига … ма шта ко књига, ко отворен прозор.
      Е сад, ко на ту причу наседне по хиљадити пут … да не псујем. Као фин сам вечерас

      Како год, на ту тему је наставак вамо; http://nacionalnapartija.net/internet-agitacija-i-urednicka-politika-iv/#comment-3050904074

     • Владимир Челекетић

      Можеш да окачиш и Шешељеву и Вучићеву слику, пошто су они једна партија, формално подељена на две. Међутим, ја немам намеру да подржавам Вучића само зато што не подржавам неког другог нити имам намеру да учествујем у медијском линчу појединаца. То сматрам нечасним.
      Вучића не могу да подржавам не зато што мислим да је шизофрен, будала, кретен, … већ зато што не могу да подржавам политику предаје Србије Бриселу, предају КиМ Шиптарима, предају фирми и ресурса странцима, педеризацију, арабизацију и циганизацију Србије, плус пљачку Србије у корист јеврејског лобија. Дакле, не могу да позивам људе да подрже једну идеју која подразумева такву политику и која се рекламира Костиним и Милиним „мудролијама“. Зато бих те замолио да ме избациш из иницијативног одбора, јер је већ бесмислено да ја улазим као администратор. Немам ништа против става већине, само, што би другови Енглези рекли: „то није моја шоља чаја“. Кад смо већ код чаја, ево, гледам у сат, време је да направим једну која јесте. Може ми се кад нисам на градилишту. 🙂

     • Калуђер

      „Можеш да окачиш и Шешељеву и Вучићеву слику“
      Наравно, вај нот? И то је једна надасве занимљива сугестија па чак и ако је иронично изречена. Али не и одлука!
      Јер ти имаш повазда проблем да се одлучиш. И онда се одлучиш да не одлучујеш.
      Типиш Владимир Али Чекекетић

      “пошто су они једна партија, формално подељена на две.“
      И још кад би после избора формирали владу, ценим да би се пар другосрбијанаца и двераца факт самоубило.

      „Међутим, ја немам намеру да подржавам Вучића само зато што не подржавам неког другог“
      А ко то од тебе тражи?
      А уз то ниси ни за бојкот.
      Па за шта си?

      Шта ти да кажеш таксисти с`којим се возаш по Беораду, а таксисти по дифолту воле да диване о политици, за шта си ти, што чинити?
      Твој одговор је; „Дефинисати смернице за другачије друштвено уређење, а онда основати партију која би се за то борила.“
      Па благо и таксисти и мени са онима који би да дефинишу другачија уређења а пореде свих могућих, а којима свим ни имена не знам. Штас ти, нови Вебер, Маркс? Е машала.

      Мислим најискреније би ти рекао, и кажем ти, да посетиш првог шкослког психолога кад дођеш у Ваљево. Стручније од тога ти не треба. Па да му речеш да би ти да дефинишеш смернице за другачије друштвено уређење, наравно искључиво за Србе у Србији.
      Па да се мало поразговарате. И то ти кажем јер си ми мега драг.

      Као што сам се ја ноћас добра два три сата поразговарао са Аном, између осталог а и првенствено, а на тему тога што си изнео. Јер мене такви ставови превазилазе. Па ми је потрeбно да се са неким посаветујем. Јер се питам; јел ја ово добро видим, јел ја ово добро читам ем тумачим шта ми човек пише. Шта се са њим дешава да такве ствари пише.
      Ал о томе касније

      Друга могућност ти је наравно да се најавиш код онога кретана Теше Тешановића па да закажете термин за емисију. Он обожава такве да доводи код себе и студијо.
      Боже ме сачувај и саклони.

      „нити имам намеру да учествујем у медијском линчу појединаца. То сматрам нечасним.“
      Очију ти? А од кад је то истина нечасна? Шта је то неистинито у текту; Успон младог и безочног Бориса Малагурског? Ха?
      Јеси прочитао коментар испод текста твог имењака Владимира?
      Каже човек ноћас;
      „ 🙂 uvek sam sebe osudjivao sto neke ljude osecam da su LJIGAVI I ODVRATNI…. Svi su ga hvalili jedino je meni izgledao kao smrdibuba…tako sam ga osecao…Ovo je trece svedocenje…da sam bio u pravu… Govance“

      Ја му само на брзака одговорио, јер сам ко што ти рекох ћаскао са Аном преко скајпа;
      „реко један немац, један од оних паметних, јебем ли ка који више … кант ниче хегел … мислим да беше ниче … како год, рече чоек давних дана; усуди се да верујеш својим инстиктима“

      Ха? Шта ј ту нечасно? Истина постала нечасна.
      Није, наравно да није, но је страшно кад човек почне себе да осуђује што види!
      Па му буде лакше, ко што и сам каже; „Ovo je trece svedocenje…da sam bio u pravu…“
      Да сам добро видео!

      Треће Владимире Али Челекетићу. Треће!
      А поред, ценим, минимално 20 хиљада сактова на Србском интерент небу и на њему милион текстова…
      Ово овде је треће место које је потврдило његове инстикте. Да је видео што је видео.
      Треће!
      Еее, ал то теби нечасно. Часније ти да лажемо, да не износимо оно што видимо. Да не повредимо случајно осећања неге љиге љигаве. Него ајде и ми овде да копирамо које какве патиЈотске будалаштине са сајта на сајт. А ако већ неку љигу критикујемо, да га другарски критикујемо.
      У рукавицама понајбоље. Стерилно. Јер иначе је, како беше; медијски линч.

      И јесте! И зато се новинари и зову седма сила! Да се љиге уплаше, да знају да ће бити разапети. Па макар и од хоби новинара.

      А шта би ти, да будеш месар а да не будеш у крви до колена, да будеш аутомеханичар а да не будеш у уљу до колена, да будеш јал новинар јал политичар а да не будеш у блату до колена? Жалим случај, ал не бива! Вилкомен ин ријалити.

      „не могу да позивам људе да подрже једну идеју која подразумева такву политику и која се рекламира Костиним и Милиним „мудролијама““
      А јел имаш боље мудролије можда негде на лагеру? Мислим оно, пошаљи линк, па да видимо то. Рекох ти то већ.
      А немаш? Ал ај да придикујеш. То ти иде од руке. Критизатор. Национални Србски хоби. За све живо критика, а за ништа решење … а не дај боже одлука.
      Него ко она два пензионера у Мапет шоу што са балкона пљуцкају на све живо.
      Па докле тако? До века очикледно
      Па ајде фаце, изађите не бину већ једном! Па да видимо за шта сте кадри. Ал на жалост за више од пљуцкања с балкона и доживотно коментарисање коментара очигледно нисте. А после крив Вучић ил ко већ. Како да не. Па треба дефинисти смернице за другачије друштвено уређење. Е боже боже.

      Ма нараво да нисам ја убацио Косту и Милу на сајт изкључиво због њихоих квалитета. Јер ја знам да се Воји из Футога допадају Костини ставови и без да ми напише; Коста развалио!
      Но сам убацио Косту на портал искључиво ради тебе и сличних ти.
      Јер идете од портала до портала, и дерете се на сав глас како Србија спава. А да не спавате можда ви? Е па овде си доживео мало буђење.
      Знам, зна Коста да буде поприлично експлицитан. Баш зато га и готивим.
      И сад тако пробуђен можеш комтно да се вратиш коментарисњау по анонимним патрИјотским форумима, да се разговараш са клоном клона на клонираном сајту.
      И да се узејамно потврђујете.И тапшете по раменима.
      И да спавате слатким сном ка медведи и да вас нико не соучава са одвратном раалношћу а у којој је поребно донети и одлуку. А не само спавати и сањати.

      Само што на изборима не гласају клонови. Јебига. Но људи који су кадри да се одлуче. И да воде земљу. Па де год.

      Ај то што не разговараш са нашим људима, што нит знаш шта мисле нит како дишу, ни де су, то ај, то обашака … преко тога сам давних дана прешо.
      А јес разговарао некад са неким реалним човеком, а који гласа Вучића? Па да видиш шта каже па зашто крошто. Па тебе од кад су блокнули на Блицу и де све не ти си се свео на те луђачке клониране сајтове типа Српски Фејсбук репортери. Ти живиш у свету фанатазије, у свету дверјанских клонова.
      А те ствари утичу на вугла.

      Шта кажеш; „Немам ништа против става већине, само, што би другови Енглези рекли: „то није моја шоља чаја“.“
      Матере ти? Добра је одлука већине ал само ако одлучује по твојој вољи. Па знам ја такве који немају ништа против ставове већине. Па чим им одлука већине није по вољи онда се дури, јербо се ради о издајницима, неСрбима … ма свачему нечему.

      Ено га онај Лаки Шекара, није мога никако да поднесе што Никола написа на страници што против Заветника, ти не мож да поднесеш шта је Коста истакао. Аца не може да поднесе шта је Лаки истакао.
      У чему се ти ту посебно издвајаш из тог модела искључивог понашања?
      А да, ти си једини који за ту врсту детињарија заговараш дефинисање смерница за другачије друштвено уређење.
      Немо се мучити да било што дефинишеш, јер је и то већ одавно дефинисано … и зове се Забавиште.

      „Кад смо већ код чаја, ево, гледам у сат, време је да направим једну која јесте. Може ми се кад нисам на градилишту. :)“
      Ма иди до ђавола, ја гледам да ти уобличим те твоје писаније преписке у какву књигицу, да остане неки белег, вај нот … а он долази овде да ми се дури. Ма ајде бре.

      Одлучио се да не одлучује. Владимир Али Челекетић … вечити коментатор, све критикује а није за ништа.
      Сам ћеш себи постата опозиција. Ко што већ и јеси. Сам себи контрадикторан.

      Јел гледаш ти неке филмове, читаш књиге … новине бар. О политици, о чему, о животу, рату љубави. Па гледаш читаш. Па извучеш ли неко наравученије.
      На пример; јебеш ти такво поштење од којег нема нико користи
      https://www.youtube.com/watch?v=nC2lKyuh4FI&feature=youtu.be&t=39

     • Владимир Челекетић

      Ја сам ти већ написао да у Србији бојкот не постоји. За бојкот је потребна релевантна политичка снага која би позвала на бојкот. У Србији постоје само појединачне одлуке да се на изборе не изађе и то би, вероватно, била моја одлука да сам, уопште, у позицији да гласам.

      Што се тиче медијског линча, мој став сам ти већ објашњавао. Да укратко поновим. Сви ти људи које помињемо, релевантни су због свог ангажмана у јавном животу. Дакле, ако неке људе критикујем, критикујем их у контексту тог њиховог деловања, а не као људе које лично познајем и имам нешто лично против њих. Уосталом, више пута сам писао о политици наше тзв. патриотске опозиције. Овде, међутим, имамо нешто што ја видим као патологију. Једну бесконачну мржњу према појединцима која иде дотле да се јавно подржава Вучић. Ја сам ти већ горе написао зашто Вучића никако не могу да подржим, због политике коју води. Сада имаш текст „на НП линији“ који позива Вучића да „почисти“ друге, који чак брани Вучићеву политику, тврдећи да није издајничка. Ако је тај текст „на НП линији“ онда ја нисам на НП линији, јер ја сматрам врхунцем бешчашћа бранити Вучићеву политику, а понављам, сматрам патологијом представљати Вучића у позитивном контексту, само зато да би се, у негативном контексту, представио неко ко је на ивици цензуса.
      Друго, мој став је био да треба направити „озбиљан“ сајт, који ће се бавити разним друштвеним темама, али без ограничења политичке коректности, за разлику од других сличних сајтова. Твој став је да су све те теме „талибанштина“, теме за „лузере“, теме за „патриЈотске сајтове“, тако да је једино остало да се бавиш Малаурским или Фајгељом и партијама на ивици цензуса.
      Треће, за мене је национализам без конзервативизма и традиционализма, грађење куће на песку. Јер шта је нација, шта Србе чини Србима, питао си Урбаног једном овде или је он питао тебе, не сећам се више. Само раса и језик? Ако је то критеријум, сваки странац који је завршио српски језик, а бео је, већи је Србин од бар половине Срба, јер ће српски знати боље од њих. То није никакво вређање Срба. И сваки наш професор енглеског енглески језик познаје боље од већине Енглеза,али, чини ли га то Енглезом?
      Због свега овога, ја не могу својим именом и својим ликом стајати иза уређивачке политике сајта јер се осећам одговорним да објасним како то Вучић није издајник, а за разлику од Косте, за мене није аргумент Шешељев став и да објасним зашто су за идеју суверене српске државе важне швалерације списатељица у доњем вешу.

      Коначно, што се друштвеног уређена тиче, ако инсистираш на дефиницијама, систем који данас постоји у Србији је плутократија. И сем те Швајцарске, у појединим елементима, све остале земље које се називају демократијама, у ствари су, плутократије. Новац и моћ су већ распоређени тако да је прелаз на демократију неизводљив осим да се владајући сталеж, добровољно, одрекне свог новца и свог положаја. Чак и ако успеш да се избориш за појединачне одлуке, на референдумима, систем остаје исти. Уосталом, сети се грчког референдума. Постоји ли већа фарса и већа компромитација саме идеје референдума? Или погледај шта се дешава после британског референдума. Постојећи систем је деструктиван. Он није у стању да одговори на изазове времена. То што ћемо се ми сложити да би демократија била боља не мења ствар. Историја нас учи да политички системи имају век трајања. Демократија је, суштински, мртав систем. Она више нигде не постоји, осим, делимично, у тој Швајцарској.

     • Калуђер

      и овде, и на Википедији, можда и још понегдe, не знам, ал за оно што знам знам да није делимично него подпуно.

      Грци, Британци … шта то мене брига. Њихов проблем. Нек се изборe за систем директне демократије ка у Швајцарској па ће им се пикати одлуке референдума.
      А јел неће? Па њихова ствар. Што то ја морам да бринем светску бригу.
      Мени овде добро вако. Коме не ваља нек тражи боље. Оли осмишљава … шта већ.
      Ја немам шта осмишљати. Но само већ осмишљено примељујем. А кад изнађем нешто паметно и од Грка ил Британаца преузећу и њихово. Немам ја никавих проблема ни са Сувлакијем ни са Гиросом. Ал ме и у том случају интересје да преузмем нешто позитивно, од чега имам вајде, а не искључиво само негативно да примећујем а ни би ли имо на шта се жалити.

      Па тако и ти кад нешто осмислиш да ваља и то ћу преузети. Никад ја нисам имо проблем са преписивањем. Само мрка капа од тебе.

      Теби ни бојкот не ваља. Није ваљда оверен у општини. Није писало у новине.
      Си чуо некад за спонтаност. За колективна национлана осећања. Треба ваљда у новине да пише ај се обрадујемо ако Новак де победи. А ни Новак ти уосталом не ваља.

      И де бога ти. Мани ме приче о сајту. Де си ти видо тект ко мој о Лили Марлен и јебеном кувару? Де? Дај баци линк молим те па ти дођем вечеру. Де си видо тект ка твој о рекету и јебеним Жидовима? Де? Дај баци линк па ти дођем и ручак.
      Ево, претражи све те надасве „озбиљне“ сајтове … и овако и онако спаваш на њима … па ми баци линк на те две теме које сам помеуо, остале теме и да не спомињем, па да завршимо причу већ једном на ту тему. Е ал ако не нађеш дођеш ми 50 евра.
      Па наравно да нећеш наћи. Па шта причаш онда. Тупиш тастатуре џабе.

      Е ал кад на НП порталу напишемо Коста и ја;
      „Па тежак избор, био сам се двоумио између бојкота и Шекија, а сад се већ троумим између бојкота Шекија и Томе.
      Јер све што више као гледам ове што нападају Вучића … ем на који начин … тај Вучић ми све више постаје прихватљив избор.“
      То издаја, то патологија. Шта сам ја издо? Бола и галасноговорника му влаха Вукадиновућа ем ону љигу од Малигурског. Јебо им пас матер свој тројици. И то нека улична џекела, а не ови моји расни добермани.

      Треба да ћутимо и Никола и ја кад видим да кретен од Бола, прекраја видео клипове пресеца одсеца шта је човек стварно реко па то онда качи на јутубе не би ли направио неку пацерску манипулацију па на тај начин бар надговорио противника. Па то нису ни дечја посла. Лузера само такав. И онда кад Коста каже да такве пацере треба почистити, па нек се у дечјем забавишту баве прекрајањем видео клипова, е онда то за тебе патологија, издаја србских националних интереса. Ма како да не.

      Е ал кад ти пичиш по Шекију, наравно не због пацерских манипулација са видео клиповима а ла Боле, е то је онда супер. То је врхунац здравог разума. Какве ти троструке аршине имаш. Ал ај, типиш Србска посла. Ако је мој манипулатор добар је ал ако је њихов фуј пи какан је. Навико сам, на ту врсту здравог разума.

      И мани више уопштено, ево ти геније, посаветуј премијера, пита човек лепо
      https://www.youtube.com/watch?v=wF79rPIYHgc
      Ево сазови труст тих твојих мозгова, саставите предлог, и одма да га качим на НП линију. Послаће и Урбани преко мејла дирктно де треба. Показало се да му то није ни најмањи проблем.

      Само немој у предлогу да пишеш шта би требало, некад, једном, и да није било шта је било, и да баба има точкове. Него за сад, у времену у простору.

      Али чисто да ти кажем вако патолошки, са Штокхолмски ми синдром, пре него што напишеш да би послао три и по хеликоптера и 20 исправних тенкова на Нови Пазар да се у околици Новога Пазара налазе на стотине исправних НАТО тенокова … и нешто мало више исправних хеликоптера … а о ситној буранији типа које какви авиони да и не причам. И да им треба 6 минута лета да разјебу то мало Србијанске сиротиње а коју називамо војном техником. Знаш, није више 1991. Но крај 2016. за који дан.

      Па ајде молим те више, националисто конзервативцу традиционалисто, дај предлог, дај решење … мени издајнику ако нећеш већ да диваниш са актуленим премијером, па да га качим.
      Ајде напиши да треба да иде Никола из Краљева, 30 година му, Воја из Футога ни 30, и Воја из Руме, исто ни 30 и мој буразер, исто 30 ка Никола, да изгравају топвско месо за ваше „национално традиционало конзервативне“ влажне снове. И ишли би какве су будале.

     • Владимир Челекетић

      НАТО би напао Србију:

      ако власт не прошета педере у пратњи 7000 батинаша који су у стању да бију само Србе, али не и муслимане

      да није потопљена Ваљевска Грачаница

      да Србе не хапсе зато што се буне против циганског дивљања

      да Србија не плаћа рекет Јеврејима

      да Србија није увела „босански“ и „црногорски“ језик у школе

      да Шиптарима није предат Телеком, судови, полиција, …

      да Србија не скупља Арапе и Авганистанце

      да Србија није увела вербални деликт за „негирање геноцида“

      да Вучић није сачекао Бајдена и Столтенберга са хлебом и сољу и да Бајдену није купио опанке

      да Вучић није дао 5 милиона за Сребреницу

      да се људи не суде када нешто кажу против педера

      да Вучић није отворено подржао Хилари Клинтон

      ….

      Ето ти „озбиљне“ теме. Објасни оправданост Вучићеве политике у светлу српских националних интереса. Само што ћеш ту имати велику конкуренцију: Цвијановић, Радун, Анђелковић…

     • Калуђер

      Па класика … када немаш шта да кажеш, конкретно, на надасве једонставно питање онда ај да „одговорим“ са 20 подпитања. Ја ти кажем једну ствар, кажем дај предлоог, дај решење, па да качим, а ти ми пребациш … колко; није 20, свега 12 подпитања, тврдњи. И све и једна нетечана. Не, не би НАТО напао Србију ни због једне ствари које си набројао. Ал због Санџака би. Јел смета и Санџак, треба Рашка а? Тако патриЈотскије?

      Ал зато и седиш неодлучан испред гласчке кутије између Хилари и Транпа. Док би сви они које набројах горе, укључујући и мене, гласали за Трампа.
      И ето, то ти је сва поента наше „издаје“. Јер смо кадри да се одлучимо а не само да пљуцкамо.

      Па кад ти се каже како смо се одлучили, а по конкретној ствари, е онда проблем. Боже мој, гласали би за Трампа. Катастрофа! Издаја! Патологија! Штоколмски синдром! Шта све не. Јер пази молим те, имамо очи па и видимо и ко и на који начин напада Вучића. Па онда што приметимо, што видимо, усудимо са чак и да изговоримо. Напишемо!
      Па мала је ова земља колки смо ми издајници.

      Е једино што тебе не капирамо што се палиш ко хепо коцкица. Ни да те човек жарачом џарано како одерагова кад Коста написа шта написа;
      ——————-
      – права брука да Србиiа, после iедног Слобе и iедног Шешеља, има овог жвалавог Вучића на челу. Веруi ми, Вучића чим видим – одма` мењам канал, дечко iе дебил. Нити могу да га гледам нити да га слушам. Кретен, бре!
      – али да му усрани лажљиви Бошкић буде алртернатива?! Или Радуловић?! Па да ли сте ви нормални?!
      ——————–
      И, шта је ту неистинито, сочим се ти ту не слажеш па да толко драмиш ко што драмиш. Шта би ти? Да ти ја из џепа извучем неке боље, паметније лепше Србе … са префињеним музиким укусом … па да се онда око њих разговарамо, ем одушевљамо.

      Причам и пишем о ономе што видим на политичкој позорници. А не о бићима из бајки и басни … оли било чије маште.

      Одкулирај мало јеботе. Па није ово питање живота и смрти. Какав бре НП портал, какви бакрачи. Вучић Дачић. Заветници Осветниици Гарде Цара Лазара. Пуца ми прслук и за НП портал и за Вучића и Дачића са све Шекијем и Болом ем Белим.

      Можемо увек да се поразговарамо. Ал шта се примаш јеботе. Опусти се бре, није шећер уВоду. А не да ми драмиш овде ко ономад Лаки Шекара. Јој Никола опичио по Милици Заветници http://nacionalnapartija.net/kratak-odgovor-na-zavetnicki-lelek/ не мож он да пређе преко тога. Јебала га Милица Заветница са све оном Аном Равногорком. Боже ме опрости и саклони.
      Прсо човек ни да му је Никола о мајци на НП порталу што написао. А не о које каквим инфантилним его манијацима.

      То ти говорим. Шта се примаш, шта се палиш. Шта ако ти Никола каже, рецимо, примера ради, да ће гласати за Вучића? И то још напише не дај боже на НП порталу, у коменту? Да га блокирам? Да га се одрекнеш преко новина? И Николе и НП портала и мене … ма свега.

      Е па видиш ја се никога не одричем. Ни Лакија Шакаре ни Бате ни Дикија … а камоли теби што сам више твојих речи изчитао за ових 6 година но Његошових за живота ми.

      И кад сам већ код тих твојих речи, ја ћу факат видети са Аном да преточим те неке НП писаније/преписке у какву књигицу. И таман почео да причам с`њом на ту тему. Ма нема три дана томе … и онда ми ти улетиш са ; јао реко Коста да је Вучић инбециел ал да су му опоненти још имбецилнији … страшно … није на НП линији!

      Дај бре опусти се човече.

      У крајњој линији можда ти и Воја из Руме допише коју реч … колко да изчита ове есеје.
      И изнађе што слободног времена.

     • Владимир Челекетић

      Само не треба бркати теме. Вучићева политика се не може правдати лошом опозицијом, као што се лоша опозиција не може правдати Вучићевом политиком. Постоје ствари које немају везе једна са другом. Можемо ми да разговарамо, то није проблем, као што видиш, за разлику од искуства које имаш са Шекаром. Ако заговараш идеју стварања партије онда је битно како ту идеју представљаш, које вредности заступаш, какву слику људи о томе имају. То је јако битно у „смутним“ временима у којима живимо. Упамти једну ствар. Ми немамо основу, никакву. Не постоји ни једна вредност, темељна, национална вредност, коју два Србина, у разговору могу да подразумевају. Све је дозвољено. То је карактеристика историјске епохе у којој живимо. То је наш највећи проблем. Не мислим проблем нас двојице, него Срба и не само Срба данас. Морамо изаћи из те мочваре, морамо наћи чврсто тло, морамо наћи неку основу, неки почетак, нешто што је неупитно, неки апсолут.

     • Владимир Челекетић

      Давно то беше, неки наш лик отишао у Америку на постдипломске студије и прича на радију како је систем оцењивања „релативан“ у Америци. Каже, најбољи студент увек добије А, што ће рећи, десетку. Ако је испит лоше урађен професори спусте критеријум. Каже даље, он је дошао са високим просеком, али не тако високим као што су имали најбољи студенти у Америци. Код нас, међутим, бар тако је било, буде испит са једном седмицом и две шестице, остали попадају, али нема спуштања критеријума. Не слажем се са спуштањем критеријума, поготову када су у питању овако базичне ствари. Не може све бити релативно и све дозвољено. Друштво без моралне основе осуђено је на пропаст.

     • Калуђер

      А како би било да узмемо за апсулт; ајде да разговарамо. Ха? Па да људи виде, прочитају негде, уоче; види ови се не слажу око које чега, али разговарају … не ваде очи једни другима.
      А не које каква тривијалан ствар ми се не допада … скидај ме из Иницијативног одбора! Зато сам ти навео пример са Шакаром.

      И зилион пута сам рекао, једна тврдња не оспорава другу. Но је само надопуњује.
      И шта ја да радим кад и ја и Коста и Чеда Јовановић приметимо исту ствар, рецимо, ево читам баш на нету, каже Чеда;
      „Boško Obradović je praznoglavi momak ovde u Skupštini, u zakasnelom pubertetu, često sebe predstavlja kao novu generaciju, a krcka petu banku.“

      Шта да радим? Да затворим НП портал и да се учланим са Костом у ЛДП? Па наравно да не. Само смо приметили исту ствар. А ја сам истекао Костино опажање наместо Чединог. И сад ме треба убит због тога.
      А боме већ се и мало бринем … мислим не да ће ме се убити него да се Кости не дај боже шта деси, нећу имати шта преносити. Јер није патриЈотски рећи да је Бошко на ниво забавишта … ил како рече Чеда, празноглавац у закасенлом пубертету који себе представља као нову генерацију а крцка пету банку.

      Ил паз тек ово, вели данас Чеда,
      „Očigledno je moguće da se posle Velje Ilića pojavi neko ko će nas dovesti u poziciju da, maltene, molimo Ilića da se u Skupštinu vrati, makar je bilo jasno kad on govori da govori iz svoje glave …“

      А ја колко пре недељу дана написао;
      „Значи оно, катастрофа. Дикција, конструкција реченице, став, наступ … ма оно, катастрофа. Бре Веља Илић за њега господин човек са харизмом. Са стилом! Ово бре ординарна сељачина …“

      Јел то сад значи да Чеда помно прати шта ја пискарам по каквом минорном порталу? Па не значи. Него само приметио, ко што и ја приметим да је напољу свануло кад се раздани.
      Не требам му ја да би тако што приметио, а нит он мени. Добољно нам да иммао очи.

      Е само што ја морам, добро не морам, било би фино, препоручљиво је из основних маркетиншких разлога да истакнем на НП порталу и Чедино опажање, ако немам чије а да није Анонимус ко ја … или Коста.
      Е сад то је онда теби издаја. Па јебига није. Но је маркетинг. Ако није издаја онда је нечасно. Па јебига није ни то. Но је политика.

      Колико ћу имати посетиоца на сајту ако окачим де; ајде да дефинишемо програм партије, које какве вредности … шта ти ја знам више шта? Тројицу? Или четворицу?

      А уз то, јел теби брани неко да се разговарш на било коју тему, који ти већ више лежи и шта ја знам? Па не брани!

      Једино сам реко, бавите се једном конкреном темом на одређеној теми … а немојте једну тезу провлачити на све и једној теми.
      Ош се бавиш, које каквим вредностиа, нема проблема, ено ти тема, ош се бавиш питањем демократије, друштвених уређења … но проблем, ено ти тема.

      Само ако окачим да је Чеда рекао да је Боле болид који мора да чита туђе писаније у скупштини немој ми се бавити на тој теми вредностима, редефинсањем, друштвеним уређењима … ај што спамујеш сотим, то обашка, него што се расипаш непотребно.
      Расипаш своје време енергију, писанију. И зато их ја пребацујем тамо вамо, тематски. Ни да сам скретничар на железници.

      А Чеда и Боле су ми само мамац.
      Па неко ко наврати да види што је реко Чеда о Болету, ил шта је ко изнео о Малигурском … ће прочитати и шта се дописујеш са Урбаним на блиске вам теме. Капириш? Маркетинг … најобичнији јебени маркетинг. Јер ти и Урбани сте анонимуси. Чеда и Малигурски нису.

      Е ал не, теби и Урбаном окачим Чеду оли Вучића, не дај боже Милине гаће, блокирате!

      Ало бре, маркетинг. Викломен ин ријалити.

      Једна од Милина тема, преко 800 прегледа. За сада. Па од тих 800 неко је прегледао и НП начела. А ти кад смислиш нова правила маркетинга, ал да функционише доказано у пракси, јављај. Ћу применим веома радо.

      А знали сте да ми пишете да треба разноврсних ствари на сајту. Ја вам убацим какву љубану песмицу, запажања о људским односима … ни да сам ти отрова у тај твој енгелески чај суно. Ил штоб реко Ђенка;
      https://www.youtube.com/watch?v=D8U4VTd3uc4

      а јел то значи да ти треба да се бавиш Милиним љубавним причама? Па не, не значи!
      Јел значи можда да треба да се бавиш интезивно Малагурским! Не, не значи!
      Јел значи можда да треба да супшташ критеријуме! Начин на који пишеш, мислиш? Не, не значи!
      Напротив! Бави се оним што те интересује, што спада у сверу твог интересовања, на начин који ти прија и ским ти прија. Ради оно што знаш добро да радиш.

      Ал пусти и мене да радим моје.
      Да, пичим по Малигурском, Никола пичи по Младену … Коста по Дверцима … реко сам ти, написао и из којих разлога. А ти брате удри твоје. Па кад сакупиш довољно материјала, објави књигу што се мене тиче.

      Па не могу ја да учествујем у све и једној теми. Па шта би било да се овде појави 20 квалитетних саговорника. Ето доста само да се обојица Никола и Војисава активирају. Па то не би један човек могао све упратити, а камо ли у свему активно учествовати.

      Па зато и кажем, тематски. А не све на једној теми. Па ено Ацо је написао писанију о Белом. Ја је окачио, гледам неки човек се јавио и преко фејса на ту тему, Аца мега профи одговорио. Супер! Одлично 5. Шта ту смета Костина ил Милина писанија. Па ништа!
      Чуј Коста приметио што је и Чеда приметио да је Боле билид. Много јака ствар. Крај света.

      Ал би било лепо да скапираш да Никола Воја, а поготово Воја из Футога ем ја ооообожавамо Костин начин писања. Знам, теби и Урбаном је одбојан. Ал дај мало одкулирајте.

      Ни мене не занимају Ацине теме о гуштерима па му не браним да се одушевљава сочим год хоће. Једино тражим да се одушеваљава тематски. Да ми не меша Гуштере са Белим. И човек се тога држи и мирна Бачка. Ако му се пише о гуштерима ено му тема па нек пише и о томе што се мене тиче дан ноћ
      А не ко онај колега му Спира. Мила напише текст о лицемерним непристојним људима на фејсу. Ево га Спира да објасни како је фејс шијунска алатка ем ђавола работа. Ма иди бре. Није ни прочитао текст, само видо реч Фејс у наслову па да он изнесе своју теорију.

      Па ја да сам не дај боже уредник РТС-а па ти би тражио да ја пушћам само теби и Урбаног пред камере. Јер све остало је недолично. Спуштање критеријума. Па није. Коста Краљина.
      Ево ти шта каже Воја из Футога;
      —————————–
      Шта рећи, Коста легенда
      Не да им се најебао мајке
      него страшно
      Толико ме орасположио да сам и коментаре изчитао одједном
      —————————–
      А јел значи да те Воја из Футога мрзи? Па не, не значи. Ал ето допада му се и Костин начин писања .. ем наравно ставови које износи.
      А мени је Воја битан, и један и други, и шта кажу јер они су нове генерације … а не Боле ти и ја. Ми смо ти давна прошлост. Аријест. Бејаше некад.
      И управо зато ово и правимо због њих. А не због нас.
      Поњемајеш Камерад?

     • Владимир Челекетић

      Е, па то онда није сајт партије, него форум или како се већ може звати. Сајт партије мора да буде идеолошки профилисан. Мора да има бар неке оквире, јер ако има све то што си навео, онда људима није јасно на којим позицијама, они који представљају партију, стоје. Ту онда и нема јасних позиција. Претпостављам да такав сајт партије не постоји нигде. То је као када би републикански сајт у Америци писао позитивно о Обами само зато да би јавно дисквалификовао какву будалу која компромитује основне идеје републиканске партије. То би Срби рекли: клање вола за кило меса. Наравно, то нема везе са коментарима. У коментарима може да пише било шта, али има везе са оним што уредништво објављује, а посебно са оним што је „на линији“. На таквом сајту нема „линије“. Наравно, ја немам ништа против таквог сајта. У ствари, мислим да би то био јединствен сајт на у српском Интернет простору и јако бих волео да видим сајт без табу тема, где се могу разменити мишљења о свему, где се свака идеја и свака политичка опција могу представити. Али понављам, то није сајт партије. Јер идеје партије представљаш свим елементима свог наступа. И језиком и симболима и људима које наводиш као симболе и тумачењем одређених појава и ставом о одређеним питањима итд.
      Ако већ пишемо о ономе што постоји, ако нећемо да измишљамо правила, ако хоћемо да научимо од других који су, несумљиво, успешни у политици, ево, опет ћу ти навести пример из Америке. Узми једног републиканског конзервативца, на пример будућег подпредседника САД и погледај како изгледају његови јавни наступи. Застава иза леђа. Химна пре говора. Обавезно се помене породица. Жена се смеши из публике. Деца поред ње. Обавезно се, у говору, захвали Богу и помоли да Бог чува Америку итд. Лицемерје? Талибанштина? Манипулација? Кад Срби то раде онда се то тако квалификује. Или, ако чита оно што је написао, а читају често, онда је болид и неписмен? Дакле, ако заступамо неке идеје, постоје правила. Не стриктна правила као у војсци, али неки оквир. Ако свако наступа, потпуно у своје име, онда нема правила и то је у реду, онда можемо да разговарамо о свему без обавеза, али онда се не представљамо људима као тим, јер ако се представљамо као тим, људи добијају контрадикторне информације. Са таквим наступом, практично, ти не знашта ти је циљна група, ко ти је потенцијално бирачко тело?

     • Калуђер

      А да се ти ипак учланиш коначно у Двери и пресечеш своју муку? Може и Заветници. Може и Фејгељ. Може и ово ново Вукадиновићево. И Глишић има нешто у плану. Што бежати сам од себе?

      Пре 6 година ти је речено да Двери постоје, и да нам није намера правити још један талибанско секташки портал, односно партију, а која нити смрди нит мирише. Па ај ти брате лепо код Бола, не мучи се више, оно јес да ти је 6 година требало, ал боље икад него никад.

      Јер једино ти на свом сопственом порталу, ем у овој малој групацији хоби политичара не знаш ко нам је циљна група. Веруј ми, могу да се опкладим, да и Сима Конфунзија, зна боље од тебе ко нам је циљна група.

      Мислиш да ја то измишљам, као у свађи сам са тобом, термам инат? Па ај као да те „покопавам“? Нит сам у свађи са тобом, нит икакве користи имам што ћу те „покопавати“.
      Покопавати је иначе типиш Новосадсски израз кад неко некога надмудри/надговори у дискусије. Па се онда каже у Нови Сад; у ал га је покопао.

      Не, ал стварно немамо намеру ни Воја из Руме ни ја да те покопавамо. Ал, ево да не чекаш да се Воја из Руме јави, ево ово су ти две три реченице које ми Воја из Руме послао 21. септембра ове године, дакле малтене па пуна три месеца пре овог твог и мог тренутног разговоара. Цитат;
      „Видео сам и прочитао текст кад је објављен. „Тамо“ на сајту. Оно, добро га је скоцкао. Само још када схвати шта је база (испратио сам и то) и коме се обраћамо, биће апсолутно ненадјебив“

      Значи једино ти не конташ коме се обраћамо, ко нам је циљна гупа, ил се правиш да не конташ, оно чисто дискусије ради, или имаш нека шизофрена цепања.

      Пази, ево упратим твоје писаније преко Дискуса. Твоја реченица од пре 16 сати; „Нисам ни знао да Двери такве ствари заговарају. Боже, они или су стварно тотални дилетанти или раде за режим.“
      Коста и ја напишемо исту ствар овде, на НП порталу, да су Дверци дилетанти, ти у топ да нас ставиш.

      Шта се с`тобом дешава?
      Или стварно не конташ ко нам је циљна група. А ја ти кажем Симу Конфузију да питаш, кад је трезан, да ће ти ко из рукава одговорити шта и ко је НП-у циљна група.
      Ја стварно не знам шта ти стављаш у те твоје чајеве.

      Бокан је сконтао ко нам је циљна група! Јеси прочтао овај његов задњи текст? Ово, „Добар & пристојан Србин“ http://nacionalnapartija.net/dobarpristojansrbin/ е те које описује у том тексту нам нису циљна група.
      Јер од тих, а које Бокан описује у тексту су побегли главом без обзира и један и други Никола, и један и други Војислав.

      И зато такве будале треба да се почисте, да их нема. А ош то урадити ти, или Вучић. Абсолутно све једно.

      И ја тај Костин текст од горе окачим код Весне на групу. Талибанско легло само такво. Пер екселанс. И у том леглу Костин текст буде прихваћен само тако. А текст о оној љиги Малигурском дупло више прихваћен. Једино ти не конташ.

      А можда стварно и не конташ. Ма не, немогуће. Сима Конфузија гарант конта а ти као не конташ. Ма нема теорије.

      Ал ајде, ајде да узмем и ту могућност у обзир. Ал онда питај ако ти је нејасно што. Немој ми овде терат контру контре ради.
      Ја одем на онај кретенски СКК, наравно, још један од твојих омиљених клонираих сајтова на којима спаваш. Прочитам твој кратки комент, реко то је то, то је Владимир кога знам … дођеш онда овде, тотално друга прича. Дијаметрално супротна. Дверјански адвокат.

      А могу тек да замислим шта си радио Дверцима на фејсу. Па ти си њима дупе померао. А кад те исте ствари напишемо Коста и ја овде, ни да те жарачем џарамо.

      Не знам, можда је то неки психо трип. Знаш она фора, видиш да некога сви нападају па ти оно станеш инстиктивно у одбарану нападнутог … у варијанти да заститиш слабијег. И то могу чак да схватим, ал не могу да прихватим да такве игре играш овде.

      Брате ако ти нешто није јасно питај. Одговорио сам и оном Комунцу Дверцу Перману на сва могућа и немогућа му питања ем опаске. Пре неких недељу дана две, па што неб теби одговорио.

      Ал дај питај ме конкретно. Јадну по једну ставар ако треба. И ја ћу ти надсве конкретно одговорит.
      Ил ено још боље. Сачекаћемо ето баш Воју из Руме. Ето он је социолог. Па и ако ти не одговри у року од одма није шећер у воду, нит ће Србија пропасти.

      Мада ја лично мислим да је и то џаба. Јер ти имаш неки свој лични трип како би требао и свет да изгледа и политика и маркетинг. И ја теби овде да доведим и каквог маркетинг експерта, да га платим да ти одговара на питања из области маркетинга, ти ћеш опет имати примедби, ти ћеш њему почети објашњавати шта је у маркетингу лоше.

      Џаба теби и психолог и социјолог, ти имаш неку своју визију како треба да изгледа и свет и политика и маркетинг … и то је то. Па ја сам теби 3 месеца цртао објашњавао да додаш Весну на фејсу. Па кад коментаришеш какву вест прокоментариши је прво на свом порталу, на свом фејс профилу. Пренеси јебену вест сам па лупи испод комент па иди онда де год хоћеш. Ал џаба. Ти имаш неку своју визију маркетинга и џаба све.

     • Владимир Челекетић

      Није ово о Дверима него о уређивачкој политици сајта. Да, било би добро да се још неко укључи. Без журбе, наравно. Ипак је ово само хоби. Неће Србија пропасти. Србија је већ пропала.

     • Калуђер

      Не богу ми. Ово је о теби.

      А људи неће да се настављају с`тобом јер си им драг. Капираш? Мислим, барем ових пар наших момака у најбољим годинама.

      Пред божићно новогодишње расположење, и сад било ко да себи квари угођај објашњавајући нашироко и надугачко да је да је Вучић инбецил а да су му опоненти још инбецилнији!?
      А што је сва суштина Костине писаније.

      А поготово не кад виде да ти то као нешто озбиљно доживљаваш.

      Капираш, то се онда претвори у класичан разговор са човеком који је незадовољан свим и свачим … па што би реко Бора Чорба; због тога мора с`неким да се качи.
      Јер ако ти се не допадне проста чињеница, онда износиш како ти смета начин на који је чињеница изречена.
      Обрни окрени никад ништа не ваља.

     • Владимир Челекетић

      Нема никаквог настављања. Питање је како се представља партија у јавности. Какав утисак остављају они који је представљају, јер већина људи информације о партији добија из те пропаганде, а не читањем програма. Зато је мој став да добра и свеобухватна пропаганда не подразумева само занимацију неколицине коју чине људи који се добро познају и разумеју. И Урбани ти је рекао да је неке људе упутио на овај сајт и да су они закључили да је, парафразирам, тамо само неко зезање. Иначе, свако може да стави било какву примедбу на моје ставове. Ја се никако нећу наљутити. Ја сам свестан да овде пишем о стварима за које сам потпуни лаик, али ми се не чини да је овакав начин пропаганде само за врло, врло, мали број људи. Зато сам те и питао које је потенцијално бирачко тело?

     • Калуђер

      И на то сам ти одговорио потанко у предходном ми коментару. Ако то није доста, а није, имаш овде и најновији Боканов текст на ту тему а под називом „ Српство под знацима навода http://nacionalnapartija.net/srpstvo7/ а који сам узгред буди речено 7 пута качио на фејс јер секташима који се називају бранитељи Ваљевске Грачанице, или како већ, страшно смета. Па га пријављују као непримЈерен ил шта већ. И не само тај текст него читав НП портал.

      Дакле таква скупина секташа мени није циљна група. Напротив, за избегавати су.
      Такође ни теоретичари завере и сличне замлате.

      Но људи попут мог буразера. А таквих је пуна Србија.

      Дакле никакви очајници, никави лечени ил нелечени алкохоличари наркомани, беспослене замлате, параноичари, егоманијаци, доживотни незадовољни циници, људи који живе у `91. ил` 41. те секташи талибани а који би да ваде Србе из кафана ил се брину о привеску Новака Ђоковича и томе слично, типа мрзе Деда Мраза.

      Да, и то сам сусрео. Мрзе деда Мрза и Владику Григорија. Ево ти; https://www.facebook.com/groups/1540481959560963/permalink/1830512690557887/ а видиш и де се окупњају. Са све легендарним Славком Алексићем.

      Е сад, то што ти, барем оно што могу да упратим … проводиш своје време управо са таквим људима по разно разним патриЈотским порталима (али у интезивним разговорима, а не да их блокираш из превентивних разлога ко ја)… то не значи да је то Србија.

      Никола каже да таквих у Србији има око 2 процента. И то је застрашујуће. Код мене у Немачкој, а поготово у Швајцарској, су такви људи дал по лудницама дал под присмотром државе као потенцијална опсност по околину. И њихов број се креће у промилима … у односу на читаву популацију јел.

      Дакле једна од специфичности данашње Србије је да такви људи јавно наступају и да њихово понашање није санкционисано. На пример, Фејгељ комотно прети људима по фејсу ил твитеру, након тога бива приведен, и после тога пуштен кад су видели о каквој се замлати ради … али човек након тога сасвим нормално предаје деци … шта већ … и прима државну плату. Дакле ја га плаћам. Тако што би у Швајцарској било незамисливо, јер је држава ту да људе заштити од таквих појава.

      И онда ти дођеш, нафилован таквим Фејгељско луђачким ставовима, и не само његовим наравно, и мислиш да је то Србија. Али на сву срећу није.

      И ти сад имаш једну ситуацију, да си окружен неким људима, а који се не деру на сав глас како је Вучић луд, него га једноставно гласају. А зашто га гласају? Па сигурно не због моје или Костине писаније него због тога што имају очи.

      Јел ти познат од некуд тај феномен? Се сећаш Слобе и како ти је било тешко да нађеш човека који би рекао да га гласа. А Слоба редовно побеђивао на изборима. А аргумент опозиције махом био; Слоба луд. Абсолутно иста прича и данас. А Слоба и Вучиић све могуће само не луди, но надасве луцидни.

      И онда смо ти Коста и ја криви кад те ствари приметимо. Па јебига брате имамо очи.

      А ја се стварно трудим, мега се трудим да не звучим грубо. Ал ако 25 процената Срба гласа Вучића, па може врло лако бити да га гласају јер људи виде да су му опоненти тешке морночине.

      А апропо Урбаног, и његовог незадовољства и вечите теме му о које каквим Вредностима … у више наврата сам рекао да ово овде није Црква. Нико не брани ни теби ни Аци ни Урбаном да си направите портал па да ноћ дан што се мене тиче одрђујете дужину сукњи и вадите Србе из кафана. Да Владимире, то је тешки лузерај и талибанизација. Мада, знало је и то некад имати политичког успеха. Рецимо својевремено онај закон о забрани алкохола својевремено у Америци. Може се и томе диванити. Ал на једној теми. А не на све и једној. Ни ја не пишем на све и једној теми да сам за легализацију марихуане. Што опет не значи да је Урбани лош лик, напротив. Само је мало превише фокусиран на једну тему. Од кад сам га сусрео ја читам његове писаније о вредностима. А штета, зна човек сасвим лепо и на друге теме подиванити.

      А ти си ми бар могао рећи преко приватне поруке колки је онај Аца талибан ем теоретичар завере те смарач. А не да 10 дана изгубим на каквог фанатика. Мада, теби су такви подавно постали нормални. Мени на сву срећу нису. И такви ми нису циљна група. Но су за избегавати.
      Јел треба још детаљније о циљној групи?

      Ево најдетаљније; дакле сви они који слушају Цецу. Јер то су Срби. А теби ако не ваљју, шта да радим. Мени не пада на памет да их мењам. Јер се не држим оне да ако ме неко не гласа да није нормалн и да је по дифолту лош. Николу ћемо наравно првом приликом да елеминишемо јер не слуша Цецу. Издајник!

      Па тачно ја знам шта теби смета, ем Урбаном, то је тај ваш калуп … читам, упратим преко овог Дискуса пишеш ти како те смета што је Шешељ отиша на фарму.
      Па да је било среће дочекала би га државна делагација на аедрому кад се вратио из хага и дали би му три сата програма у ударном термину на РТС-у … а не да иде на Фарму.

      Јел ти смета и што је Тома ђускао са тамо неким Арапима? Па наравно да ти смета. Смета и Бокану. То је тај ваш „елитистички“ калуп. Коштуница … и ни макац. Плафон!

      Мени једино жао што Коста никад није хтео, док је био код Радикала, да се активира у политици. Па замисли Косту у скупштини? Па оно, шоу. Хумор је одраз интелигентног човека. Не мож смарч да насмеје. Типа Боле и Радуловић.
      А људи гласају за онога ко их и насмеје. Тако ти је то на политичкој позорници. А ти се тога грозиш. Па ти онда ни народ не ваља па се питаш ко је циљна група.

      Најкраће речено, циљна група су сви они Срби са којима се да нормално разговарати. А то је, малтене, па сваки твој комшија.

     • http://nacionalnapartija.net Бог и батина

      Коста:

      – видим, Бошкић (латентни педер, свирач ку*рцу са Ибарске магистрале) кренуо ђоном на Шешеља?!

      – е тако ће и да прође. Као што су прошли сви коiи су ишли ђоном на Шешеља.

      – подсећање: Милан Панић, Вук Драшковић, Добрица Ћосић, Мира Марковић, Воiислав Коштуница, Зоран Ђинђић и наследници. Од њихове политике ниiе остало – ништа! Нула!

      – сви су они данас, као и њихове странке, нуле у српскоi политици. Прошлост, passé.

      – и глупи Бошкић iе од сада – нула, passé. Ко му крив кад iе идиот?!

 • Владимир Челекетић

  Не знам само шта је овде на НП линији? Једна бесмислена свађа и подршка једном криминалном и издајничком режиму само због мржње према неким људима који не одлучују о судбини Србије. Ово постаје бесмислено.