Иницијатор

Иницијатор

 

 

Калуђер

Душко Калуђеровић – Калуђер

Убијен сам ваљда негде 1997 на некој бензинској пумпи у Мађарској. Члан сам СРС-а а и СПО-а. 1999-те сам за КОС ( Војну службу безбедности) био на тајном најтајнием задатку у Сарајеву а након тога у Швајцарској. Дакле ја сам онај; „непознати генијални мрачни ум“, како би то рекао покојни Тијанић, а који; „одлично организује и стратешки планира акције са циљем завођења ванредног стања“. У суштини, ја уопште и не постојим.

Све у свему то су само неке од прича доконих људи које су допрле до мене а о мени. Допреће и до вас. А вама је на вољу да се таквим причама и таквим људима бавите. Ја имам друге хобије. Не пример тенис и онлајн покер. А готивим и одбојку на плажи.

 

Иначе сам рођен 9. августа 1972. у Новом Саду. И живео у њему до 2001. Доста било. И превише. 1991 у септембру отишао у ЈНА. Боље да сам отишао у Минхен и тражио азил. Ал не жалим. Било лепо искуство. Мислим за нас кукавице који смо преживели.

Чак сам уписао и грађавински факултет пре тога. Ал те 1991 тај факултет није одлагао војну обавезу. 1998 сам опет уписао факултет. Тог пута историју. Таман положио прве испите. А онда опет почео рат. Престао сам да уписујем фалкултете.

 

Радио и радим све и свашта. Био радио водитељ и имао своју ауторску емисију а радио и на утовару истовару кромпира. Био кандидат и за одборника у скупштини Србије а прао и судове. Спавао и на железничкој станици а и у хотелу на Сант Морицу. Пловио по Рајни и по Северном мору. Укратко речено, прошао сито и решето. Калуђер морнар

 

Сад сам у Немачкој. Од 2001.  Добро је. Има пара а има и жена. Нема минских поља нит великог реда код лекара. Бања. Продајем керове. Добермане. Ето, неко продаје фрижидере, неко аутомобиле, ја продајем добермане и свима лепо.

Марк Доберман

 

И шта ће ми онда све ово зезање око Србске политике и Националне партије? Па не знам ни сам. Ваљда мало из досаде а ваљда и из навике. А понајвише из потребе да сачувам здрав разум. Једноставно ми иду на живац вечите Србске  приче како иза свега што се дешава Србима стоје тајне најтајније службе, како ми Срби ту ништа не можемо, па географски положаји и оно вечито како смо лош народ који само неки Вођа може да  спаси. Пун ми је куфер неприкосновених Вођа и Вождова и таквих секташких губитничких прича. Ето, зато се занимам са свим овим,  да се чује и глас нас који другачије мислимо.

Јер нит смо бољи нит смо лошији народ од Француза, нит смо на бољем нит лошијем географском положају од Швајцараца, нит иког живог нит од Руса нит од Немаца нит од Сенегалаца нит Јапанаца  не интересује шта се са тамо неким  Србима дешава. Само смо малкице неорганизовани и малкице нам мањка достојанства. Оће то са бедом.

Ал нам засигурно не треба никакав Вођа да изпоштујемо једни друге и да се организујемо.

Па ко воли нек изволи. Лако ме је наћи на нету оли на фејсу а ево и Скајп контакта: marckaludjer

А коме су драже теорије завере и доколичарске приче …. па, ко што рекох на почетку; свако има неке своје мале хобије.