Чекајући Шешеља

Чекајући Шешеља

Лета господњег 2013. Године сам дошо на идеју да „чекам“ Шешеља, да „изиђе из Хага и уради нешто“.

Кад неко мож да чека Легију, прави елдепе, могу и ја Шекита. Дан први чекам, други, трећи, тако се некако повезало све и добило нит, да би стигло до неког 30-ог дана, кад су фејсбук пријатељи почели да ми дају ону „шут карту“, (нарочито девојчице које су сачекале сашу јанковића а нису бројале, чекале су и чеду, аман децо бројте) „преполовио сам се“, пријатељи ме питали „дал си нормалан“, а клинци на улици уперивали прстом „ево га онај лудак што чека Шешеља“.

То је у почетку био само одговор на еурофанатичне и лелемудске ставове мојих фесбук пријатеља, који су чекали Че Гевару, Мао Це Тунга или Ђинђића…

У старту сам знао да ћу „победити“, ал ми нико није верово….

Мој коментар на Шешељево писмо на 11 у годишњицу противправног заточеништва у хагу:

„Војводо пале те, неће пређеш ни целзијус. Па погледај ко је у први редови и ко је луд за њи да гласа. Све да их отераш у курац, кој ће ти. Мора им се призна само да поштују породичне вредности, пошто су комплетне породице турили на изборну листу. Живео!“

Захваљујући мојој „упорности“ ова тема „чекање Шешеља“ ме је „коштала“ много. Мислио сам да ћу можда неком врстом „провокације“ извући оно најљудскије у нама, а извуко сам оно најгоре могуће.
Нисам ни сам био свестан колико међу „правим“ пријатељима имам идолопоклоника који ће ти откинути главу, ако им срушиш мит о некоме.
Шта то толико боли?
Причамо о безначајној политичкој фигури и озбиљно болесном човеку тренутно, који какав год био, држи до себе, а мого је да буде овде и да ужива све привилегије ко ови што су изашли скоро из његовог чмара? Кој нам је ђаво аман?

Ето данас је 225 дан, баш ме интересује шта ћете причати ако се не врати. Оћете ли се радовати и решити све своје проблеме у ћивоту?

И тако дођох до дана 400 и неког дана..
24. септембар 2014.
Срећан вам дан победе и демокрације.
Данас је дан победе над Слобом и Војводом, над силама прошлости и мрачних деведесетих.
Моји утисци:

Дизелаши су лепше изгледали 90-их.

Рибе су биле паметније, мршавије и лешпе им биле оне шишке ала Јелена Броћић од ови спојлери.

Тад су жене почеле у сисе да стављају пластику, а сад нам је турају у храну….

Плате од 300 марака у јавним предузећима су спале на 200 евра.

Плате код приватника од 200 марака су спале на 150 евра.
Пензије су ту негде, за њих не постоје векови, ере и револуције.
Ко је радио на црно, сад ради у „сивој зони“, и то је неки напредак?

Није било кредита (узмеш 300000 враћаш 800000) и све то уз осмех. Може? Може.

Људи који су били у спрези са државом и мафијом и који су ладно упадали људима у куће су се звали паравојска или параполиција, сад се зову приватни извршитељи.

У принципу и даље људи раде (ко ради уопште) за 100-150 паклица најјефтинијих цигарета, само што је за разлику од тада, у Србију на овај или онај начин ушло 50 милијарди евра. И после неко каже да се у Србији људи слабо баве уметношћу?

За 50 милијарди евра потребно је 50000 хиљада изразитих умјетника, као што су… да не набрајам сад… Слоба је за њих био шлагер певач…

И тако, дођох до 482 ог дана, имо сам разна питања, неки су наравно мислили да са полуђео, неки још већи лудаци од мене да сам плаћен.
Ја ништа нисам тражио сем за дочек…

Има професионални шетачи, ја сам чекач. Једини који је чеко војводу сваки дан објављиво који је дан и тако иритиро либерале који су мислили да сам излудео, а ја само био визијонар. Штета што тад није ушо у кладионе, моро би моцарт да ми исплати билијоне денара за 482 дана. Централна отаџбинска управа није хтела ни карту за дочек да ми плати. Вјерица Радета гласовала против. Од сад само за јеврове чекам. Отварам фирму плаћам порез, све регуларно зонфић.

Сад су председнички избори, ја бих гласо за онога Поповића из ДСС ал не могу да верујем, један пријатељ ме обавестио, баш после избора, ја погледо листу и уверио се, да је он био 102 на листи, тамо препустио неким дБерјанима, наким девојчурцима без икакве биографије, и ту сам био баш погођен. Иначе сам обожавао онај двојац Шами-Марши, могу о њима роман да напишем, ал оде Шами покој му души. Чак је било питање дал ће Марши ући у скупштину…
Но да се вратимо на тему. Да не бих ја много паламудио, о свакоме кандидату, понаособ, пустићу неке своје писаније…

Вук Јеремић

јерсте знали да вук јеремић заједно са супругом ружом, иде покућама, покрива људе по ноћи да не назебу, а госпођа ружа сеца термос сасобом, сипује људима кафе и изиграва будилник, а све то зато што су се они жестоко забринули за народ. Не спавају ноћима, а раде 26 сати дневно. Вучић им завиди.
Ако нисте знали сад знате, комшија са трећега ката ми причо. Каже кад се пробудио ружа је скочила у орман и нестала, а вук се сакрио под кревет и телепромтовао се. Све то да се кафа сиротињи не би оладила…
————

Саша Јанковић

ево вако питалица пошалица зонфић… Па да расчистимо за сва времена…

Сте знали откад постоји бот код нас и шта је радио?
-Бот постоји код нас од 2008. године за време Мирка Цветковића и Бориса Тадића, лупао је минусе коментарима који му се не допадају за џабе, јок за сендвич.

Ко је створио СНС?
-СНС је отпадничко крило Српске Радикалне Странке, створио га је Борис Тадић лично, прегласавањем у скупштини и одузимањем мантата истој.

Са ким је владао Зоран Ђинђић?
– са СНС илити са Социјалистичком Народном Странком Банета Ивковића, отцепљеним крилом СПСа коју је поделио и потплатио зарад ситних страначких интереса. То је била прва сарадња жутих и комуњара од 5 ог октобра 2000. те. иначе је човек атеиста и члан СНС. Ако мени не верујете позовите га. Жив је Човек. Питајте га.

Ожалоћена породицаожалошћена породица

Ко највише жели „напредњачки сендвич“?
– Па наравно, деца победнице ратова, деца комунизма, они што су све добијали за џабе, од станова до сатова за 30 година нерада + јубиларне награде.Гашо Кнежевић им био добар? Дај шта даш и колко има зонфић.

Наравноученије:

Сва нагора гомна овога света су изашла из дупета ДС.
Саша Јанковић – никад!
Коме није јасно нек ме мрзи, шта му могу, ја сам хтео му помогнем.

Желим вам свима да пробате коначно тај вучићев сендвич!

Позз. Ћао…
———–

Бошко обрадовић

Овом бошку обрадовићу, на лицу пише „брате мож ли неко да буде већи селац од мене?“.

Ја да сам на његовом месту не би се сликао нит смејао у јавности… а иначе и избегавам…
Ожалошћена породица IIожалошћена породица II

Штета само, што ће се упеца једно 5-6% добронамерних људи, мислећи да чине добро Србији, ја им предлажем да пре но оду на изборе и заокруже болета, да се погледају у огледало и насмеју се.
————–

Александар Вучић

Овај човек ми је најогавнији икад…али…пред еурофанатицима га браним, а матори гад га пусти на пинаку, оћу нос да му откинем. Он зна шта ради, има одличну екипу око себе, дал је опет то неки Курц или Гузенбауреов брат по бабине линије, ја не знам. Нећу много трошити речи, цитираћу опет самога себе…

Огромни лајк од мене, управо због краја спота.

Па они нашли Шекитову школу да јебавају…?

Какав напуш за оне „вучићу педеру“ фејсбук и кафанске ратнике.

Дакле сви ви који ми скандирате вучићу педеру, можете да прихватите само да…

Крајње је време било…

Вучићу видео рЕкордеру!
—————-

Војислав Шешељ

Сви ми добро знамо ко је Шешељ. Ја нисам Ђоле Вукадиновић, да ту нешто мрсим муда, нисам ни НОПО, а ни Прелетачевић. Наравно опет следи нешто из архиве…

Питају ме људи „шта ти се десило?, па како ово оно..си добро? како срчка?“ и остале вредности.

Све је у реду, само зајебите с коментари, јери сте ми све огадили, а вучића ће ми начините симпатичним, не да идем по сендвич, но да га добровољно купим!

Пошто напредњачки сендвич Вучићу Александре? Да га поштено платим, и да откријем састојке другарима, који га толко воле, знају све о њему, а никако да га пробају?

Ја сам домаћин чојк, ништа џаба, да будем први који ће га купи, да уђем у читанке. Да „продам“ лиценцу пекари „хлебељановић“, да „бранковиће“ отерамо у хисторију….

Гласаћу дефинитивно за Шешеља, једино ако се не кандидује Милован Бојић који је све време Шекита трово лековима и омогућио му да се одржи такав какав јесте, под условом, да на гласачком листићу, испред броја стоји „троугао“…

Иначе, сви смо у кући добро.

И за крај, кандидовао се у међувремену и Саша Радуловић. Ја ствварно не желим трошим речи, мислим шта рећи за дојебнике, сем секта.

Обесмишљавање свега постојећег, нема алтернативе. У случају да Прелетачевић Бели скупи потписе, плати 500 иљада денара и јемство још 300 иљаде јевреја, гласаћу за њега. Овако…
Мислим, шта да вам кажем..

То је то.

Братислав Станковић
10. март 2017.

Коментари

 • Никола Марић

  Шешељ: Помиловао бих Звездана Јовановића!
  🙂
  https://www.facebook.com/seselj.vojislav.srs/videos/1337219663012032/

  • Калуђер

   е, браво. Тако се то до ради. Мада би јој ја рекао да буде шокирана колко год хоће … и неб јој ништа додатно објашњавао.
   Иначе, начелно, зезенуо се што је кренуо ђоном на Белога. Могао је сасвим опуштено да се појави са њим на ТеВе „дуелу“ на Пинку. И да испадне скроз добра зезанција. Овако је показо малтене да га се боји … а у суштини да га је прегазило време.

   • Милош Скопљак

    Па да га Вучић превесла и баци удицу ДОС-у да га прогласи кандидатом чији је ниво озбиљности Бели Прелетачевић. Погрешно се тумачи све, нико нема ништа против Белог, већ против усвајања његове кандидатуре и документације која није поднета по прописима, а и позадине која изгледа стоји иза читавог тог сатано-сатиричног пројекта.

    • Калуђер

     знам братац све то, све то стоји … изузев онога сатано претеривања … ал поента је да реагујеш у простору и времену. Искористиш прилику за себе, од нечега што је на први поглед негативно могао је направити добар поен себи. Исто као што се зезао са Ланетом Гутовићем, на тај начин је могао да одради и гостовање са Белим и максимално би поентирао. Овако, пропуштена лепа шанса

     • Милош Скопљак

      Може, код Лее Киш или некој сличној емисији. Војислав Шешељ је данас на КЗШ то и рекао.

     • Калуђер

      а добро, ствар његовог избора … ја ти велим штаб ја урадио на његовом месту. Од ТеВе „дуела“ са Белим би направио емисију забавног карактера. Ал боже мој, ни ја нисам 12 година џеџио у Хагу.

     • Братислав Станковић

      Гледам интервју, не зна се ко је више пропо, Шеки ил љубица гојгић 🙂

     • Калуђер

      факат је мало уфитиљио