Изборна конфузија 2017

Изборна конфузија 2017

Данас човек био он заинтересован за политику или не, једноставно не може а да не буде избомбардован информацијама које се тичу предстојећих преседничких избора.

А то је, неко би рекао и сасвим нормално јер ко сме да не изађе на изборе, дај да га извучемо, довучемо, пребијемо, натерамо, да му ударимо на савест, на емоције ем на грађанске дужности.

Ко не жели да учествује у демократским изборима – да му се одузме држављанство, лична карта, извод из матичне књиге бесмртних, да му се баци у ланце или лавовима, бесконачно је идеја у овом надасве креативном коелктиву који себе назива – народ.

Хтео ти или не – мораш да се определиш, јер ово је (опет како кажу) – одлучујућа битка, борба између добра и зла, не гласаш ли (разуме се за опозицију) – оде све у суноврат, одосмо у провалију, Апокалипса :испуштање_крикова_и_вриска_жена&нејачи: !

Узврпољила се посебно електронска јавност, сајбер Срби и остале националне, верске, полне, свемирске, телетабиске мањине, шпорети и тостери. Површно гледано сви се слажу у једном – гласати за опозицију!

Али авај… Како ћемо сад сазнати ко је она права, истинска и једина опозиција? Није више ексклузива параноичних родољуба да указују на то како све на свету контролише Служба, већ сведочимо томе да су присталице рецимо Саше Јанковића почеле да трубе како их Служба саботира и како ЦИАБИА све контролише и управља. А ту је и Бошко који је још одавно најавио да су избори покрадени. Вукадиновић нам поручује да кампања није регуларна. Куд ћемо сад? Можда да позовемо Николу Алексића да коначно оснује онај његов преки суд? Не може он то ипак, док се коначно војска и полиција не одазову на његов позив за мобилизацију. Тако да, ништа од револуције, осим ако се родољубиви део демоса не удружи са Јеремићем, па лепо са британским оперативцима направе нови 5. октобар, па ј’ово наново, док се не сморимо од вртења у круг.

Читајући тако фејсбук коментаре и ботовања разна, помислио би човек да Вучић нема никакве шансе. Интернет анкете говоре о томе да Шешељ побеђује, на неким другим сајтовима то је Бели, али Вучић тешко да може преко 5%. Значи, нема бриге, Апокалипса је одложена, Србија је спашена? Како негде начух, причају људи да је боље и жутица да се рециклира него Вучић да настави са „издајом“. Па се тако и сва опозиција у неку руку ујединила у једном – пљувању у правцу Вучића. Сад ће и жути да се дигну да кажу како је ВУчић превише проевропски човек, одједном су прешли на ћирилицу па им смета. Мисле они – пљуј брајо, у пљувању грешке нема! Па тако и клика којекаквих незадовољника, фрустрираних робова се подигла и придружила опозиционом ботовању. Чији ботови су јачи, питање је сад! Али, да се разумемо, напредни ботови бар имају свест о својој сврси, док је неретко да опозициони ботови са слабијом скриптом или интелигенцијом често прозивају ове прве називајући их сендвичарима, а себе притом не виде. Бошко би рекао вероватно ону стару да виде људи трун у оку ближњег а не виде брвно у свом. Тако Боле за себе каже да је једини опозиционар. Како ћемо сад одредити ко је опозиција а ко је Вучићев човек, ко је амерички, ко руски, ко на чијем броду кормилари или пак само весла?!

Чекали су тако да се Шешељ врати, па ево – вратио се. И сад, једни прозивају, други га и даље кују у звезде и његову слику поред иконе држе. Па онда имамо спрдача Белог, који својим генијалним наступом јесте успео да анимира неке успаване гласаче, па их тако наведе да изађу на изборе. Једни кажу – тоо Бели, само јако, што већа излазност, то су мање шансе Вучића да победи. А други пак казивају како је Бели пројекат службе, Сороша, Срђе Поповића, па све то кад се преспоји уствари служи томе да одузме гласове опозицији а на корист Вучићу. Закмеча Мироје адвокат ситничар и то је то – ЦИА му хаковала компјутере и силовала му инбокс. Шта’ш Мироје, следећи пут не чачкај мечке. Па ти сад буди паметан!

А у свему томе сведочимо новом рату лидера ДС и ДЈБ како то новине преносе – Шутановац и Радуловић заратили и упали у жестоку расправу – на Твитеру. Цвркући као птичице, а борба лајковима, прегледима, коментарима не јењава.

Грдни Фајгељ не може потписе да прикупи па му криви нотари и наравно Вучић, који спречава јединог правог кандидата да се кандидује (јелте). Па тако заједно са Данијелом Сремац може руку под руку па у плач и кмечање. Зашто би власт саботирала Јеремића или Јанковића који су одиста озбиљни противкандидати, кад може да се позабави боранијом. Логично.

И ко је опозиција, Саша Радуловић или Саша Јанковић? Вук Јеремић или Бошко Обрадовић? За кога поштен кмет да гласа а да не испадне после да је гласао за Вучића? ДС потпомаже мало Јанковићу, па мало Јеремићу, кажу неки гласачи како наметно праве конфузију (јер вероватно раде за Вучића).

Логика би била следећа

– Не изађеш на изборе – глас Вучићу
– Гласаш за Белог – одузимаш гласове „опозицији“ – глас Вучићу
– Гласаш за Радуловића – он није подржао Јанковића нити уједињену опозицију – глас Вучићу
– Гласаш за Јанковића – служи страним интересима – глас Вучићу
– Гласаш за Јеремића – НАТО човек – глас Вучићу
– Гласаш за Бола – нема никакве шансе, нико га осим његових ботова не схвата озбиљно – бачен глас – глас Вучићу

Значи – сви гласају за Вучића уствари, а ти ћеш опет сутра да кукаш како ти изборе неко покр’о.

Ништа, чекај трећи круг.

Замисли дође неко „нормалан“ на власт? А нормално је већ ствар личног укуса и неких тамо емоционалних мерила. И шта, дође неко „нормалан“ а ти онда немаш више кога да кривиш за своје незадовољство.

Тешко, биће да овде нико ником не ваља. Не ваља отац сину, муж жени, дете мајци. Како ће онда да ваља власт?
Па никако и никад и шта год да учинимо Вучић побеђује, па што онда да не сурдукнемо директно глас за њега и да наставимо са животом?

Никола Марић
18. март 2017

Коментари

 • Калуђер

  Е фино, таман … ајмо сад вако, доста се мудровало … сад џа или бу.
  Првила игре;

  – Гласа се јавно јер тајно је за пичке.
  – Право гласа имају; Воја и један и други, Никола и један и други, Браца и ја.
  – Кога се изгласа његову њушку качимо на врх портала
  – по потреби се иде се у други круг овог нашег интерног гласања
  – море се гласати и за бојкот ил беле листиће

  Према томе дабоме, изволте;

  1. Саша Јанковић
  2. Вук Јеремић
  3. Мирослав Паровић
  4. Саша Радуловић
  5. Лука Максимовић
  6. Александар Вучић
  7. Бошко Обрадовић
  8. Војислав Шешељ
  9. Александар Поповић
  10. Милан Стаматовић
  11. Ненад Чанак
  12. Бојкот
  13. Бели листићи

  • Никола С.

   мени пиши 9
   ако треба биће и образложење

   • Калуђер

    све одлично 5, све може ништа не мора

    • Братислав Станковић

     Па Шеки брате.

     • Калуђер

      утефтерено … биће занимљиво … па тек кад дође други круг
      а и супер ово фора са овим да тако кажем интерним гласањем
      оно, нула препирања … одгласаш и то је то
      мсилим оно, позитива је и поред све разноликости

     • Братислав Станковић

      Ма наравно, у томе и јест суштина. Сад ћу се ја наљутиту, ако вучићева или Стаматовићева њушка стоје на порталу и одох…. Па ваљда смо дааавно прележави те болести.

     • Калуђер

      на ја … како ко. Владо ми Али Челекетић је ипак одлучио да су пајсер бригаде ка устројство ем деформисање неподобних коментатора од батина, ипак му куд и камо ближи политички систем у пракси. Држе га још убек те дечје богиње. Сав се оспе и почне да се чеше по целом телу на помен Директне демократије.

     • Војислав В.

      Ја сам у дилеми, али гласам за рад. 🙂
      10
      Ценим да је Имењак за неки бојкот или бели листић, а за Марића не могу да предвидим.

     • Калуђер

      ја боме ни имењака ти не могу да предвидим … свако је од нас изгледа опичен на свој специфичан начин
      једино владу могу да предвидим
      он не би био за ништа од понуђеног

     • Војислав В.

      Па чек, и он има право гласа? 🙂

     • Калуђер

      не вала
      ено му двераца и артемијеваца и оног му комунца на м па нек се са њима договара и гласа … и како ће да деформишу од батина неподобне коментаторе … што је зезо кризу у паризу зезо је
      бар је то успео сам да изабере

     • Војислав В.

      🙂
      Па сад, колико знам комунци са Снаге народа су били уз Глишића
      а то онда проистиче да су ваљда за Паровића сад
      🙂
      а и Паровић је комунац
      стално истиче свог деду Благоја

     • Калуђер

      јеебоо га деека

     • Никола Марић

      Кад већ васколики народ србски тако жели и каже, ред је да се настави са обновом Србства, тако да, мој омиљени број – 6. х)

     • Калуђер

      е свака ти част! Јебеш ми све, све нешто контам … обрни окрени, сви ми нешто као мудрујемо, а нико петље да каже из прве; е ја сам баш за Вучића!
      Па ево и ја … све нешто трте мрте … Шеки Бели … ово оно … а сви смо свесни да ће у другом кругу бити или за Вучића ил за Досманлије.
      Но како год биће занимљиво.
      Еве да се утефтерим и ја са гласом за Шекија, па нам још фали глас Воје из Руме па да видимо како стојимо као група менталних гимнастичара.

     • Војислав Миоковић

      Стави 9, Поповић.

     • Калуђер

      утефтерено … ондак идемо у други круг између Поповића и Шешеља
      дакле, одлучиће двојица Никола

     • Војислав Миоковић

      Па то је онда завршена прича.
      Поповић сигурно
      Платићемо Шекију као Милутиновић 97

     • Калуђер

      ха хааа … екстра
      Елем, Никола Марић Никола Спасојевић, од вас двојице зависи чију њушку качимо на врх портала до другог круга председничких избора (ако га буде наравно).
      Даклен, Поповић или Шешељ.Изволте

     • Никола С.

      Чек, ја и Џони треба да нађемо компромис сад 🙂

     • Калуђер

      не бре компромис, него одлуку … тако испало, како вас двојица кажете, тако ће бити
      ако буде нерешено онда престаје глас народа па се иде на глас бога
      дакле ако буде нерешено одлучиће коцка

     • Никола С.

      То мислим, да одлучимо шта ћемо 🙂
      Поповић

     • Никола Марић

      Нека буде неизвесно. Идемо Шешељуга! хаххаа

     • Калуђер

      ха хааа … екстра. Онда коцка.
      Још само да смислимо транспарентан начин.

     • Никола Марић

      Па не знам како да бацимо виртуелни новчић

     • Калуђер

      па ево вако рецимо … ако сутра у 20 у Краљеву буде температура ваздуха на паран број онда Поповић, ако буде на непаран онда Шешељ
      https://www.weather2umbrella.com/vremenska-prognoza-kraljevo-serbia-sr/trenutno

     • Никола Марић

      аххаха кул

     • Војислав В.

      Али ја нисам гласао у други круг. 🙂
      Мада, да не кваримо, ево ја сам за Поповића.
      Тако да је 3:3

     • Калуђер

      чек чек

      ја направих грешку бог те твој
      побрках тебе и спаскета

      оћеш факат да иде на коцку онда?

     • Војислав В.

      Оћу 🙂

     • Калуђер

      Легитимно! Мада ће нас побити Коста с`радијацију ако на коцку прође Поповић наместо Шешеља … ал шта да радим … така нам судбина ондак

     • Калуђер

      Е па господо СрБска … надасве ФашистиЋка … Насионал СоциалитиЋка и све остало по том реду ем строју … мал не рекох Збору, у Краљеву је данас, у 20 часова, па све до 21, било тачно 11 степени.
      Што ће рећи да ће врх малог НП портала до другога круга председничких избора (ако га и буде) красити њушка Војислава Шешеља.

      Бем ти Директну демократију … мало је фалило да буде Поповић. У 19 часова било 12 степени а ево за 21 најављују 10. Провуче се Шеки на НП-у кроз иглене уши. Избегошмо Костин напад са радијацију. Хе хе, биће му факт драго кад види Шекија. Знам неке којима и неће да буде драго. Нек туре маглу на врх својих портала. Паше им скроз уз политички „став“.

      А и ред је бре да се одужимо човеку на неки симболичан начин за оних 12 година му у Хагу. Колко да нахватамо Сркија.
      А и реално са Шекијем више нервирамо пишкио би какио би Дверци и остали Комунци, Другосрбијанци. Све Скот до Скота.

     • Коста

      – видим, сви српски волови ће опет за Коштуницу. Као и 2000-те.

      – сад се Слоба зове Вучић, а Коштуница се размножио па се зове Вук Јеремић, и iош се зове Бошко Обрадовић.

      – и вичи, бре, и тераi стоку, и „оiс“ и „на!“, и „устук!“ – не вреди. Кад српска стока реши да изда – она ће издати. И рођену маiку продати, а не тамо неког Слобу, Вучића или Шешеља. Него – ето – баш из ината: за говна издаiничка! Гласаће, наравно, говна издаiничка.

      – па срећно ви било, српски волови-интелектуалци! Што рече Арчибалд Раiс, да iе Србиiа зависила од интелектуалаца – давно би пропала.

      – и оваi пут ће обични, сиротињски, скромни српски народ спасити ствар. За разлику од 2000-те кад iе и народ подлегао – сад iе борба мало лакша него те 2000-те, ниiе скоро било америчке авиiациiе над нашим главама, нема тог страха од Запада да ће нас поiести ако не оборимо Слобу.

      – мало iе лакше, али ипак – пипаво. Намножило се волова…

      …….

      П.С: господо волови, видимо се после избора. Сада сте у стампеду, у лудилу – треба вас се клонити. Да ми не згазите копитом на ногу…
      http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=1&t=28761&sid=af62c856f5ff7d37c9af2b6eed70cd75&start=150#p618579

     • Калуђер

      јој Краљу јој легендо …
      ал с`којим се ти будалама дописујеш … и „нашег“ Владу си надмашио. Ал ај ти нас барем редовно насмејеш.

      Јој Краљу јој легендо … професоре … хеј!
      Ево респектујем те и ко човека и ко Комунисту ем изворног Национал социјалисту … али хеј!
      Па дес ти видо Љотићевца да се са Вулином утркује да полажи цвеће Совјетским војницима што доведоше Броза на власт?!

      Па то ни у Дизниленду нема.
      Па то само код оних будала од Двераца море да бидне и код твог Ненада „националисте“ што је турио Кунта Кинте црнчугу на аватар. Па хало?!

      Па каква црна интелигенција, какви црни националисти … Афрички највероватније.
      Па то бре ни боје на семафору не уме да потрефи а камо ли које су политичке орјентације.
      Па во оће да уђе у купус, онај Војин Футошки понајбоље, ал нећ забазат у рудник да се напасе угља.
      Ал за ове твоје ме нич не би изненадило.

      По бог те твој да те бог твој па знаш ли ти шта Љотићевци уопште и веле о Болету Болиду? Па имал већих Љотана од Радоваца? Па нема! Па читај онда
      http://nacionalnapartija.net/navijaci-rada-o-bosku-obradovicu/
      а не да читаш шта пише анонимана балавурдија код Ненада на форуму ти.
      Ај нек дође тај твој анонимни Србски ратник на Радов стадион па нек понови тамо што је теби написао. Ал биће да је спречен … колко да однесе тетки лек и тако то. Само што није.
      Јој Краљу јој легендо.

      Ал нека те. Вазда се покидамо од смеха кад ти читамо коменте

     • Стефан Симић

      Пред Слобин пад, екипа око ДОС-а је имала јасну стратегију која је гласаче и активисте Слободана приказивала као крезубе, ружне, маторе, необразоване сељачине , наспрам младе, урбане , алтернативне и образоване опозиције.

      Иста прича се врти и сада, колико је само мучно гледати исмевање и омаловазавање ових несрећника из Новог Сада, посебно имајући у виду да су и ти мученици нечији родитељи, баке , деке , браћа, сестре – који су дошли ту из овог или оног разлога, у који ми не треба да залазимо, јер ваљда демократија налаже слободу избора, демократија на коју се толико позивају.

      Притом, организовање бусева и тих фамозних сендвича је пракса у нашој земљи од кад се воде ‘модерне и активне’ кампање, дакле у задњих 20 година сигурно. Не постоји партија која то није организовала и користила, буквално не постоји. Од жутих и њихових сателита, преко ДСС-а и СПС-а па све до Радикала. На крају крајева, ко је организовао оне силне бусеве пред 5. октобар ? Или ће и на то рећи да су људи спонтано тог јутра изашли на аутобуске станице и кренули пут Београда?

      ГРАЂАНИ И ГРАђАНКЕ који представљају данашњу опозицију су заправо највећи дискриминатори на актуелној политичкој сцени. Свако ко се не налази у њиховом калупу и шаблону политичке и идеолошке прихватљивости, аутоматски добија етикету затуцане и необразоване сељанчине, која жели диктатуру, тоталитаризам, ратове, 90е… Баш зато, због своје искључивости ће и изгубити, и биће ми до јаја драго. Не зато што ће Вучић победити, него зато што ће Савамалом тећи потоци либералних суза. Слично као после избора у САД, нисам се радовао Трамповој победи него милионском изливу хистерије и патетике либералних кретена.

      ПС: Понекад заиста помислим да је СНС озбиљна машинерија а не скуп политичких дилетаната, кад на грађанско либерално уздисање уз ЕКВ , Георгиева и Електрични оргазам они одговоре са Бајом малим книнџом у Каћу! Трол века!

     • Калуђер

      Покидао!

     • Бата Ивковић

      Ете:
      „…ГРАЂАНИ И ГРАђАНКЕ који представљају данашњу опозицију су заправо
      највећи дискриминатори на актуелној политичкој сцени. Свако ко се не
      налази у њиховом калупу и шаблону политичке и идеолошке прихватљивости,
      аутоматски добија етикету затуцане и необразоване сељанчине, која жели
      диктатуру, тоталитаризам, ратове, 90е… Баш зато, због своје
      искључивости ће и изгубити, и биће ми до јаја драго….“

      Што ти је стереотип. Колико знам, ови сад што су на власти нас вуку у Европу а деветесетих се гаде.
      И баш у томе јесте ствар. Не последњих двадесет година, већ колико се сећам у назад, једни те исти се возе тим аутобусима и једу исте сендвиче. Сендвичарење преносе с колена на колено, као неку врсту религијског обреда. Како се власт промени, ето њих уз власт, покорно раде што им се каже, возе се аутобусима, једу сендвиче, скандирају вођи. Они су против Европе и за Европу. И за рат и против рата. И мрзе немачу и воле Меркелову. Онис у православни комунисти (по потреби). Али и из генерације у генерацију се запошљавају на државне јасле.
      И обрнуто, како год се власт промени, ја опозиција. Сендвичари су увек напредни а ја назадан. Ја, за разлику од њих, увек о свом руву и круву,. Једино што сам од ‘ране добио беше пар јогурта, а и то сам у друге сврхе утрошио.

     • Калуђер

      дај бре удри бригу на весеље
      https://www.youtube.com/watch?v=jpVy6HRmR-I
      виђу га
      https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17458082_399424707097394_4653030939260998984_n.jpg?oh=ecfb44f41076e3270d1009ef0e240b2e&oe=595FB593
      Љуби га Калуђер.
      **********
      ШЕШЕЉ: Нема доказа да је Звездан Јовановић убио Ђинђића! А чак и да има доказа, Звездан Јовановић је народни херој, Гаврило Принцип модерног времена, и треба да буде пуштен на слободу!

      Информер 22.03.2017.
      ***********
      Мани бре то. Немож бит вечито незадовољан. Мале ствари чине живот лепшим. Све ти се сведе на ону ситну преписку од синоћ;

      Калуђер: ал ај реално сад, а кога? Немој само рећи никога.
      Ево да не паравфразирам, цитираћу Марића у оригиналу … колко да изнађем .. ево га:
      “ Али брате, да србски родољуби овако посрну. Па да чујем са свих страна – излазимо на изборе да гласамо ПРОТИВ Вучића; само Њега да сменимо… Ма дајте бре људи. Да дође ко? Јанковићеви, Јеремић и ШУТАНОВАЦ?! Ало бре. :(((( “
      —————
      Бата: види вако… твоја логика их и држи… Ја пак мислим да једни избори морају да се жртвују. Конкретно, замисли да им сад на изборе изађе 28% бирача. Ја ти кажем да би се сви тргли и уозбиљили. Јер умеју да читају. Знали би да је то последња опомена пред говњиву мотку….
      —————
      Калуђер: јоооој Бато. Да ти и ја само изађемо на изборе и да гласамо Вучића и Дачића владали би људи опуштеније од … ма не знам чега, главе ме заболе помало од конпа. Претресосмо ту тему давних дана. Какве црне куке и мотике. За кога куке и мотике? За оне што их Марић наброја гора да их се доведе?
      Ево Вучић ноћас погине. Да се не цимамо са куке и мотике. И?
      Болед Болид га успешно замени? А Сунђер Боб му сулфрира. А Радуле премијер. А Бели министар спољних дЈела. Срећа срећа радост.
      Да, моја логика их држи. Јер на жалост друге нема.
      —————
      Бата: Ја мислим да у политици то иде мао друкчије, али добро… Ја лично нећу да гласам ако нисам сигуран у човека. Мој глас мора да се заслужи.
      ————–
      Калуђер: ај респектујем … ено качим Костин комент. Јел знаш само шта ми жао, што не доживех Костин дијалог са Владом. Какав би то живи пиш био.
      Ал ето одлајкова те Дарко, а и преживе мој комент-линк на писанију му.
      —————
      Бата: Ето, има лепих ствари у животу.. 🙂
      —————
      Калуђер: ето видиш, велим ја од вајкада; мале ствари чине живот лепшим
      **************

      Капираш? То ти је то. Немож вечно тапкати у месту. Ајмо даље. Шта, био си на јогурт револуцији? Супер. Веровао ми или не био сам и ја. И, шта сад? Да се због тога бацам јогуртом око себе до краја живота? Као такав ми код? Па ај, респектујем и то.
      Политичка орјентација; бацач јогурта, вечита опозиција. Ни кад ваља не ваља. Пар људи сретни што ће Савамалом тећи потоци либералних суза, не ваља ни то, него да се извади „факт“ по зилионити пут о Црвеном Војводи ем да се поведе расправа о „усташком поздраву“ са три раширена прста. Па досади.
      Добро, неш да гласаш, у реду. Нећ ни Тијана. Супер. Шта сад, да преврћемо ту исту причу сваке три недеље до месец дана изнова?
      http://nacionalnapartija.net/trenutni-rejtinzi-stranaka-u-srbiji/#comment-3154564769
      Дај нешто друго среће ти. Пути неку музику
      Неш да пустиш музику, добро не мора ни то.

      Ево ти ондак тема за рашмишљање. Како то да у Србији нико жив од „интелектуалних громада“ ем верних им пратиоца још интелектуалнијих коментаора у распону од НСПМ преко Цвија, Срања ствари до оних твојих ем Јакишиних из Српског Калимеро Клуба не предвиди Белога да га уврсти у неку конбинацију?

      До два Монтенигерса које се политиком из зајебанције „баве“?
      Ево ти Милтинове реченице;
      „Ако ме питате у овом тренутку, ко може да победи, ко има шансу велику, могу и то да вам кажем.
      Ту су два кандидата опозиције: Лука, то јест Љубиша Прелетачевић ….“
      Ево датума; 26. новембар 2016.
      Ево линка: http://nacionalnapartija.net/prognoze-predsednickih-izbora/

      А ево и ово, јер можда ти је познатије; „Како победити систем, Белога за председника“
      Ја охрабрио Ацу Заверу да напише писанију на ту тему. Ценим да си и то упратио својевремено.
      Ево и датума; 10. децембар 2016.
      Ево и линка; http://nacionalnapartija.net/kako-pobediti-sistem-beloga-za-predsednika/

      И ево сад ми молим те објасни феномен де се дедоше интелектуалне аналитичарске громаде са све још интелигентнијим коментаторима у распону од Децембра 2016. па до пре неки дан, а на туштми и тма надасве продуховљених патриЈотских портала? Дакле у расапону од малтене па пола године?
      Ђе нам се даде „елита“ да бар у назнакама предвиди успех Белога. Ето бар у облику неког скромног текста, ево од пре три месеца, не мора из новембра 2016. Ето изнађи бар један па да скинем капу

     • Никола Марић
     • Калуђер

      ма шали се гарант. ПатриЈоте су надсве ем надалеко чувене по изузетном смислу за хумор.

      Ал без зезања сад, мали Гајиновић ме факат позитивно изненадио. Ја сам га већ био малтене одписа као колетаралну штету. Кад оно међутим.
      Гледам сад баш малопре и други Марко (јеботе мене стално западну дупла имена) окачио Симићеву писанију
      https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=723975567773495&id=100004831756662
      позитива скроз.

     • Коста

      – iош iедан класични српски во остаiе веран „Коштуници и синовима“:

      BORA ĐORĐEVIĆ BEZ DILEME Podržavam mog zemljaka Boška!

      http://www.alo.rs/podrzavam-mog-zemljaka-boska/100427

      – оваi оматорели алкохоличар, идеолог дезертерства и издаiништва („за идеале гину будале“), велики четник и антикомуниста одлично се уклапа у моiу Тезу да ће сви српски волови коiи су 2000-те били за Коштуницу – сада гласати за Бошкића или Вука Јеремића.

      – даље? – следећи у колони волова?

     • imenijevazno

      Ви, напросто, нисте у стању да водите нормалну конверзацију. Не умете да саставите реченицу у којој нема псовки или вређања. За разлику од неких других чланова, код Вас постоји очигледан и трајан умишљај, није у питању класична неурачунљивост, наркоманска/алкохоличарска криза а није ни случај да нисте свесни шта причате. Ви нисте обични провокатор жељан пажње нити малолетник жељан доказивања. Такође, мој је дојам да овде није у питању недостатак сексуалних односа са супротним полом као ни егзистенцијална криза. Јер, ови које сам побројао, верујем, доживе олакшање кад се истресу. Сладострасно смирење не траје дуго, што их гони да поново дођу и крену из почетка. Убеђен сам да Ви, када се излогујете, будете само још бешњи/јароснији/агресивнији.
      Моје је мишљење да Ваша фрустрација и незадовољство нису класично радикалски (емотивни, финансијски и национални разлози; Вашим речником – нејебица, сиромаштво и низови страначких пораза као и националних ратова које смо све до једног изгубили). Нити верујем да су опште цивилизацијски (незадовољство пролазним временом развоја људског друштва као и смером његовог кретања).

      Интензитет Ваших постова је такав да би евентуално објашњење за Ваше стање (дијагноза) било комбинација свега наведеног. Не знам, нисам стручан. Ви овде сматрате да су сви саговорници далеко испод Вашег нивоа, па вређањем и буком покушавате да сакријете свој гнев што сте уопште присиљени комуницирате са таквима. А присиљени сте јер Вас нико други неће. Мислим да за Вас не би било веће казне него да постанете глувонеми и парализовани. Дакле, не самица, него да због сопствене неспособности не будете у стању да комуницирате са људима. Мада, Ви бисте вероватно и онда купили онај софтвер који препознаје намигивање, типа Стивена Хокинга.

      Мора да је страшно живети са тим и толиким комплексом и притиском. Видите како муслимани решавају такве ствари, усмере бес директно, бију змију у главу.

     • Коста

      – сроњо? – имаш нешто да кажеш у прилог горе поменутог српског вола? – оног што iе Словенце прво називао „бечки коњушари“ а онда им се извињавао да га пусте да тезгари по Дежели?

      – и пустише га. И женио се тамо. И тако то…

      – што се тиче параплегиiе, желим ти да умреш од исте. А iа скиiам и даље. Оћеш снимак моiе вожње? Од ове сезоне?

      – говедо жуто…

     • imenijevazno

      Прво, имао сам у виду квадриплегију, не знам откуд Вам се причинила параплегија . . . акутна заслепљеност бесом, ценим. Не знам зашто ми желите зло, ја Вама нисам то пожелео нити рекао да је имате (ерго, зато ми и не требају снимци Вашег скијања), користио сам кондиционал (би било).

     • Коста

      – ма нема кондиционала. Ја теби безусловно желим да скршиш врат. Или на неки други начин стекнеш парализу. Доживотну.

      – соме жути безобразни, мислиш да си много паметан? Кондиционал? – нема куде нас сељаци кондиционал! Црко дабогда, скоте безобразни! Безусловно. Как`и-курац кондиционал!

     • imenijevazno

      Кондиционала је било, а то да л’ сте ви полуписмени или Вам се од беснила помутио вид је друго питање.

      Оно што мене занима је шта Ви желите у животу? Шта би Вас учинило истински срећним? Да Вам сад неко да чаробни штапић, како бисте га искористили? Кул, разумели смо, ја бих био мртав/парализован. Али, ја сам небитан лик, то је 1 промил ваше укупне среће, где је остатак?

     • Коста

      – остатак iе 999 мртвих/парализованих жутих гована истих као ти.

     • Калуђер

      Учитељу!

     • Бата Ивковић

      Толико сам уморан од манијака, да већ не знам где да спустим кости, и одморим.

      Елем, Коста, не ваљају ти Бора и Коштуница?
      ОК. Па, у духу директне демократије, јебо те Слобо у уста ледена. Јебем ли те комуњаро распала мртвá на даскў.
      Каквог ти психопато „Србина“ глумиш са тим „i“? Е, ал си се досетио њофро. Но, да ми то твоје „i“, што ти из чмара вири, заменимо ражњОм, и набијемо ти га у дупе црвено. И свима добро – и теби и Србима.
      Ај, марш, вуци се на ђубриште историје код Фрање ти, и Амброза ти. И мајке ти и оца ти…

      Извињавам се на директном демократском обраћању. Ово сам мало да се истресем на комуњари. Ваља се.

     • Бата Ивковић

      ? Извињавам се,али ја коментар нисам упутио Калуђеру.
      Могуће да исти није адекватан, мада је тачан, али је адреса промењена.
      Ја за своје поступке одговарам лично, али молим да се бар зна ко кога куде зашто како и све.

     • Калуђер

      ма све 5, него због хронолошког низа пребацим коментаре да буду један испод другог, као рецимо на форуму, јер иначе буде дибидус непрегледно

     • Никола Марић
     • Калуђер

      Коцка је бачена!

     • Бата Ивковић

      Коска је бачена.

     • Никола Марић
     • Калуђер

      Фаааантааазија! Да увеличам и да прострем на зид. Па јашта него да прострем. Простери се простиру по зидовима. Надасве логично.
      Ако ништа друго, па оно ако Вучко прође у други круг, а Шеки ми не прође, бар знамо коју фотку да качимо на вр НП портала. Наравски ако се одлучи директно демократски како и доликује и ако му временска прогноза у Краљеву буде наклоњена.

      ПС бем ти Дискус. Накачимо 50 комента у низу на теми ни да смо камион убицу, шлепер пун песка накачили колико кочи страницу.

     • Бата Ивковић

      Толико сам уморан од манијака, да већ не знам где да спустим кости, и одморим.

      Елем, Коста, не ваљају ти Бора и Коштуница?
      ОК. Па, у духу директне демократије, јебо те Слобо у уста ледена. Јебем ли те комуњаро распала мртвá на даскў.
      Каквог ти психопато „Србина“ глумиш са тим „i“? Е, ал си се досетио њофро. Но, да ми то твоје „i“, што ти из чмара вири, заменимо ражњОм, и набијемо ти га у дупе црвено. И свима добро – и теби и Србима.
      Ај, марш, вуци се на ђубриште историје код Фрање ти, и Амброза ти. И мајке ти и оца ти…

      Извињавам се на директном демократском обраћању. Ово сам мало да се истресем на комуњари. Ваља се.

     • Бата Ивковић

      Ете:
      „…ГРАЂАНИ И ГРАђАНКЕ који представљају данашњу опозицију су заправо
      највећи дискриминатори на актуелној политичкој сцени. Свако ко се не
      налази у њиховом калупу и шаблону политичке и идеолошке прихватљивости,
      аутоматски добија етикету затуцане и необразоване сељанчине, која жели
      диктатуру, тоталитаризам, ратове, 90е… Баш зато, због своје
      искључивости ће и изгубити, и биће ми до јаја драго….“

      Што ти је стереотип. Колико знам, ови сад што су на власти нас вуку у Европу а деветесетих се гаде.
      И баш у томе јесте ствар. Не последњих двадесет година, већ колико се сећам у назад, једни те исти се возе тим аутобусима и једу исте сендвиче. Сендвичарење преносе с колена на колено, као неку врсту религијског обреда. Како се власт промени, ето њих уз власт, покорно раде што им се каже, возе се аутобусима, једу сендвиче, скандирају вођи. Они су против Европе и за Европу. И за рат и против рата. И мрзе немачу и воле Меркелову. Онис у православни комунисти (по потреби). Али и из генерације у генерацију се запошљавају на државне јасле.
      И обрнуто, како год се власт промени, ја опозиција. Сендвичари су увек напредни а ја назадан. Ја, за разлику од њих, увек о свом руву и круву,. Једино што сам од ‘ране добио беше пар јогурта, а и то сам у друге сврхе утрошио.