Младен Обрадовић, Месија са пшеничним образом

Младен Обрадовић, Месија са пшеничним образом

Драга племенита братијо и понека сестро, залутала у домен ојачане мушке деснице сербске, сведочимо васколикој побуђеној моћи утемељеној на вишегодишњој онанији и сновима. Човек снује, а Бог одлучује. Никада опозиција није била спремнија и пунија својеврсног коктела оличеном у миксу боготворачког енерџи дринка, светле воде, житне водице, праведног гнева и елитног крема на врху званог шлајм. Светионици културе и бастиони уметности су решили да своју космичку светлост и светост поделе са нама смртницима. Ко ће чија леђа да почеше?

Привукао ми је пажњу један текст, као неки чланак, а у њему проговара бог спрдње кроз своју овоземаљску љуштуру коју познајемо као командант Бокан.

Иако и не придајем више неки значај шесторазредној политици и покушајима да се буде занимљив, цењеног Драгослава врло радо читам.
Колегиница Ангелина ми је, знајући за ову моју љубав према шали, проследила чланак који сам као и увек њему сличне са радошћу прочитао. Пре тога сам наравно изговорио молитву за почетак читанија светог текста, како би ми било дато да својим ништавним разумом појмим ову мудрост. Не могу а да не напоменем да сам се грохотом насмејао више пута, али то је схватљиво, вероватно су ме демони напали. О боже спрдње, зашто овако уништавате моје стомачне мишиће?

А у тексту величање новог србског месије оваплоћеног у виду вожда свесрбског непокрета Образ. Хвалоспев који би требало да пређе на десетерац па уз гусле да свирцамо и напијамо се по цели боговетни дан. Каже наш паметни народ – ко рано полуди, цео живот му прође у весељу. Па да простите онда мени, али морадох да испишем којешта.
Који су основни принципи образлијске доктрине осим евидентног егоцентризма и месијанства?

Почећемо са првим принципом и основним: „Ко није са нама, тај је против Србства!“. Дакле, сасвим јасно, носиоци духа предака су патентирали родољубље, али ипак толеришу и још неколицину патриотских покрета, па ће ваљда уједињени на изборе. Имајући у виду да је овај једини прави, православни покрет у сваком погледу јачи него никад, ред је био да се овај мото апгрејдује и сада гласи: „Ко није уз нас, тај је против Бога!“.

Одабрана екипа наравно уме на различите начине да изобрази овај принцип, те се неретко чују и варијације типа: „Ко бре прича против нас ј….. му матер, ало бре, алоо“ или „Ко си ти да причаш против Месије, уштво несрбска, говно једно издајничко, појешћемо ти мозак за пасху, ј….. ти колевку“ и мноштво других маштовитих изобразаја које само сведоче о надахнутости поменуте господе. Одиста, мало је таквих који задојени светом ракијом умеју да се боре истовремено против домаћих издајника и светских моћника.

Други принцип на који бих овај пут скренуо пажњу је и њихов метод селекције. А то је процес за који сте сигурно чули: „Одвајање жита од кукоља“. Родољубиви богољуби из ових боговима благословених покрета су специјализирали овај метод и довели га до врхунца!
Великомученик Месија, идол, аскета и ратник је успео да убеди преостале следбенике како су баш они изабрани и како су сходно томе ЖИТО. А сви остали су кукољ, багра, издајници или једноставно особе које су клонуле духом услед недовољно поста и молитве. А у реалности, зар нису баш већином квазидесничарски покрети они који су магнети за кукољ? Одстрани се лепо оно што ваља, а оно што није подобно се прогласи издајничким. Црно бела логика, одиста одлика божанског интелекта, секташки поткрепљена неколицином цитата из Светог Писма. И сад, треба да се сложимо да су пијане екскурзије по разним парастосима и урлање по улицама једино што треба да се чини зарад Србства.

Екипа изабраних, предвођени громадама од лидера, христоликим створењима ће коначно да приземље Небеску Србију и своју доброту, светост, стручност и интелект да поделе и посеју широм плодне србске земље, од Триглава, до Дрездена, од Атлантиде до Дизниленда.

Ко сме да се не приклони Месији који је лично одбио да потпише пакт са Ђаволом (како вели Бокан) и због наших грехова робијао тешко утамничен у дворанама пакленим?! А све то због Србства, несебично жртвујући свој живот. Жртвовао је свој живот, а онда васкрсао и то право из тамнице, а не из затвора где обични криминалци робијају. Ко се усуди против овог скромног војника Божијег да казује штогођ критички, тај је издајник. Сви су покварени осим жита из панаије једног одавно мртвог покрета званог Образ.

Концентровано жито натопљено крвљу праведних мученика образовских ће да засоли ову бљутаву чорбу србске политике. Они су со свету и то она калијумова, наравно без ГМО примеса. Сваки саборац је ГМО, глутен и кукољ FREE! Годинама је Месија то филтрирао, кувао и замесио најјачи покрет у Србији окупљен у литургијском јединству, као једна нова црква, пошто ова садашња СПЦ јелте треба новог патријарха и чишћење. Наравно, квазидесница је ту да на следећим изборима породи како премијера тако и новог патријарха, а богме и већину владика смени. То је тај капацитет.

Подсетимо се да је покрет Исуса Христа на неформалним изборима у јеврејском народу 33. године добио мање од 1% подршке! Како Бокан приповеда да неки тврде покрет Исуса Христа је добио свега око 12 гласова, а жене нису имале право гласа. А ево, данас су предмет обожавања србске деснице махом жене – и жали се за њиховим мањком у свим аспектима друштва и политике. Коме још није познато да квазидесничар највише воли да види женско у униформи!

Месија је ту наравно изузетак, јер он пречисти нема времена да се бакће тривијалном сексуалношћу, осим кад је у питању парада педера. Једино је житним људима омогућен увид у обрнуту логику која их учи да што мању подршку имају – то је боље и то је само знак да су одабрани и христолики! Само онај који житу припада све ово може да созерцава. Само одабран може да скапира ону стару – по делима ћете их познати. А запитајте се каква су дела ових покрета и колико су они сами изврнули руглу све за шта се наводно тако тешко и годинама боре. Ко вели другачије тај како Шојић каже – клевеће!

А духовна беда и кукољ, јелте не верује у чудеса ових трећеразредних мађионичара и илузиониста.

Па и Карађорђе није имао пуно више људства, а он је мала маца за наше нове националне идоле. Окупила се елита, аристократија, све пуца од господства. Сила свечовечанска од десетак људи и стотинак и више застава. Што мање људи гласа за Месију, то је његова светост и величина већа и ојхаа баки мој, ето магичне формуле. Више застава но чланова, а тек што се мајице ваљају, препродају и дилују, ихааај. Месија снује, а богови одлучују.

Важно је само веровати и то слепо, баш као у недобог некој секти. Што фанатичније и ирационалније, то је боље. Да, то је та обрнута логика, спознатљива само реткима. Ипак, командант шале то боље разумева, а не као ја, рећи ће неко – ево га опет, Марић, јеретик решио да хули.

Другим речима, осећам онако суперсензорски како се поручује – смејте се ви, боголики великомученици ће поново да јашу магарце и да их ‘ране житном водицом, бар није ушећерена к’о Кока Кола. Да се зна ко чеше гениталије а ко затвара двери, ко јаше а ко вино накреће из флаше!

Никола Марић
19. март 2016.

Коментари